tiistai 18. marraskuuta 2014

Superlöytöjä kirppikseltä

Tein viime viikolla ehkä parhaimmat kirppislöytöni ikinä. Siis häihin liittyvät. Löysin ihan tavan kirpputorilta Oulusta laukun, sukkanauhan, hiuskoristeen ja vyön! Kaikki samasta pöydästä. En ole ikinä ennen oikeastaan bonganutkaan tavalliselta kirpparilta mitään hääasusteita. Kallein näistä ostoksista oli 7€ eli eivät todellakaan olleet hinnalla pilattuja. Kaikista en vielä tiedä varmaksi käytänkö niitä omissa häissäni, mutta jos en käytä, niin ne menevät varmasti kaupaksi eteenpäin. Sen verran hyväkuntoisia ja nättejä nimittäin ovat :)

Häälaukku, koristevyö, sukkanauha ja sulkahiuskoriste.

Laukku ei ehkä ollut ihan sitä, mitä olin alunperin ajatellut. Se on satiininen, kun taas minä olisin toivonut bling blingimpää :) Laukun valkoisen sävykin on ehkä himpun tumma pukuuni verrattuna. Vyö sen sijaan on mielestäni aivan ihana! Juuri sellainen kuin olin ajatellut. Täytyy vaan vielä testata, että sopiiko se yhteen pukuni kanssa. Sukkanauhassa ei ole sinistä, mutta helpostihan siihen jonkun pienen satiinirusetin ompelee, jos päädyn sitä käyttämään ja "jotain sinistä" siihen haluan liittää. Hiuskoriste ei ollut myöskään ollenkaan sellainen, jota olin suunnitellut. Se onkin kaikista todennäköisin suoraan myyntiin päätyvä ostos näistä neljästä. Kaipaan, ylläri ylläri, enemmän blingiä :´D

Tämän lisäksi löysin 3 violettia puulaatikkoa, kehyksen, kynttilänjalan ja muutaman photo booth -propsin. Noudin samalla reissulla myös yhden Facebookin hääkirppariostoksistani eli 5 hopeanväristä karkkibuffetkauhaa.

Lisää kirppislöytöjä.

Kävin kirpputoreilla myös Jyväskylässä viikonloppuna ja sieltäkin mukaan tarttui tavaraa, mm. viskikarahveja, astioita karkkibuffaan ja tämä sievä open/closed-kyltti, jonka ajattelin sijoittaa karkkibuffettiin:

Hopeinen kiinni/auki-kyltti.

Olipas muuten ihan tosi mukava viikonloppu Jyväskylässä. Pääsin viettämään ihanan kaasoni kanssa laatuaikaa joogaten, saunoen, shoppaillen, ravintolassa syöden ja yöelämässäkin piipahtaen. On ne vaan tällaiset tyttöjenviikonloput välillä poikaa! :)

Loppukaneettina: Käykää hyvät ihmiset kirppareilla! Koskaan ei tiedä millaisia löytöjä siellä tekee! :)

8 kommenttia:

  1. Oho, ihan mahtavia löytöjä! Varsinkin tuo vyö ja open/closed-kyltti on aivan ihanat! Itsekin yritän ravata kirppareilla vähitään kerta viikkoon, mutta tosi harvoin noin paljon hyviä löytöjä tekee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin tulee käytyä kirpparilla aika usein enkä kyllä koskaan aiemmin ole noin hyviä löytöjä tehnyt :) Mutta kertahan se on ensimmäinenkin :D Jatkakaamme molemmat kirpparivisiittejä ja toivotaan hyviä löytöjä tulevaisuuteen! :)

      Poista
  2. Tuo vyö on upea! :) mahtavat löydöt. Osuisipa omallekin kohdalle :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin oon ihan rakastunut tuohon vyöhön <3 Pidän peukkuja, että löytöjä eksyisi sunkin tielle :)

      Poista
  3. Aivan huippua!!! Mikä hyvä tuuri! :D

    VastaaPoista
  4. Huippu löytöjä oot tehnyt! Wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) En ihan turhaan ole kirppareilla kierrellyt, kun kerrankin eteen osui tällaisia :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!