maanantai 19. syyskuuta 2016

And the winner is...

Nyt mää kyllä otan itseäni niskasta kiinni ja tabun käteen. Anteeksi. Ei tekosyitä. Oon vaan ollu niin järkyttävän väsynyt ja saamaton meidän viimeisimpien Suomen vieraiden lähdettyä, etten yksinkertaisesti ole jaksanut päivittää blogia. Viime päivät on menneet lähinnä nukkuessa ja telkkaria tölöttäessä. Tai no okei, käytiin me tiistaina kattomassa Suomi-USA jääkiekkopeli DC:ssä. Oli mahetsua!!!

Mutta nyt siihen itse asiaan, minkä takia oon tässä huonoa omaatuntoa reilun viikon tuntenut, eli arvontaan! Kiitos kaikille osallistujille! Teitähän löysi perille yllättävän monikin, vaikken ehtinyt arvontaa missään edes mainostelemaan :) Ihanaa, että teitä vielä siellä näytön takana lymyilee <3 

Onnettarena toimi tällä kertaa hubby (kuka muukaan? XD) ja ihan perinteisellä "kirjoita osallistujien nimet lapulle, laita ne purkkiin ja nosta yksi" -menetelmällä mentiin. 

Söpön Mrs-kaulakorun voittaja on... *rumpujen pärinää*Onneksi olkoon jenny.vaan! Laitan sulle pikapuolin sähköpostia niin sovitaan tarkemmat speksit toimitukseen liittyen.


Nyt en uskalla kyllä yhtään luvata, kuinka pian jaksan palailla hääpäivitysten merkeissä tänne blogin puolelle. Riippuu ihan inspiraation, energian ja viihdyttävien tv-ohjelmien määrästä ;D Voin olla täällä jo huomenna tai sitten ens kuussa. En aatellu ottaa asiasta stressiä, mutta edelleen on häistä mahtavia juttuja kerrottavana, joten ihan heti ette musta kuitenkaan eroon pääse ;) <3

Kivaa viikkoa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!