keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Järjestettyä ohjelmaa odottelun ajaksi

Ennen minun ja Keken saapumista hääpaikalle oli vieraille siis omatoimisen ohjelman lisäksi myös muutama järjestetty ohjelmanumero, joista minulla ja Kekellä ei ollut mitään hajua. Ainoastaan sen tiesimme, että häidemme seremoniamestarina toiminut pikkuveljeni M kertoi toiveestani vieraille alkuun hiukan käytännön ohjeita ja muuta hääpäivään liittyvää infoa. Tai näin ainakin uskon tapahtuneen :D Mehän ei oltu Keken kanssa paikalla, joten varmaksi ei voi tietää, mitä siellä on tapahtunut ;)

©Iiro Rautiainen

Samalla M valoitti juhlakansalle myös erästä hääparille yllätyksenä tullutta jäynää, johon kuului oleellisena osana äänekäs pilli. Ideana oli se, että kun pillin ääni kuului, tuli jokaisen jähmettyä niille sijoilleen, ja kun se kuului toistamiseen, sai jälleen liikkua. Minulle ja Kekelle ei kerrottu tästä hommasta tietenkään mitään, joten hämmennys oli melkoinen, kun pilliin puhallettiin ensimmäistä kertaa meidän saavuttuamme paikalle :D Hämmennystä lisäsi päivän edetessä vielä sekin, ettemme koskaan tienneet, kuka pilliin puhalsi. Se kun kiersi juhlaväen joukossa vieraalta toiselle ja siihen sai kuka tahansa puhaltaa silloin, kun siltä tuntui.

Päivän edetessä me päästiin pikkuhiljaa jyvälle asian laidasta ja taidettiin meille jossain vaiheessa iltaa koko homma kunnolla selittääkin. Hauskin hetki pilliin liittyen oli, kun kesken bändin soiton siihen yhtäkkiä puhallettiin ja koko tanssilattia jähmettyi paikalleen. Niin huipunnäköistä! :)

Pillidemonstraatio käynnissä :D
©Iiro Rautiainen
Pilli saapi kyytiä :D
©Iiro Rautiainen

Odotellessa vieraille näytettiin myös video mun ja Keken ensikohtaamisesta. Pääosissa minä ja osa upeaa polttariporukkaani. Vieraista otettujen kuvien perusteella taisi olla aika huvittavaa katsottavaa :'D Ihan huippuveto kaasoilta ja kumppaneilta näyttää tämä häävieraille! Osa heistä kun ei varmasti edes tiennyt, millaisissa merkeissä me Keken kanssa ekaa kertaa sanoja vaihdettiin. Saattoi siinä jollain iäkkäämmällä vieraalla kenties mennä järkytyksestä vesitilkka väärään kurkkuun :'D

Oscarin arvoisia roolisuorituksia :D
©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen

4 kommenttia:

 1. Voi että vierailla on varmasti olkut hauskaa, kun ovat seuranneet reaktioitanne pillileikissä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, niinpä! :D Pokassa on varmasti ollut pitelemistä :)

   Poista
 2. Ihan loistava tuo pilli! Teidän reaktiot olivat varmasti näkemisen arvoisia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! :) Ihan huippuveto kaasoilta (tai kuka sen sitten ikinä olikaan keksinyt ottaa ohjelmaan mukaan)!

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!