keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Minihäämessut Seinäjoella

Oon viikonloppuna lähdössä Seinäjoelle kyläilemään mun ihanan kaason luokse. Vielä en ole ihan varma, että lähdenkö reissuun yksin vai lähteekö kaksi muutakin kaasoani mukaan tai edes toinen heistä. Joka tapauksessa on kiva nähdä kaasoani ja päästä viettämään kunnon tyttöjen viikonloppua häähössötyksen siivittämänä. Me ollaan nimittäin menossa Seinäjoen Häät ja Juhlat minimessuille. 


Kuva

Ihanaa, että häätapahtumia järjestetään tähänkin aikaan vuodesta! Mielestäni on ollut aina kummallista, että suurin osa häämessuista ja -tapahtumista on alkuvuodesta, jolloin suurin osa seuraavan kesän hääpareista ei enää hyödy niistä kauheasti. Useinhan hääsuunnitelmat ovat siinä vaiheessa jo aika hyvällä mallilla, palveluntarjoajat valittu ja varattu, hääpuku hankittu jne. eikä messuista luonnollisesti saa enää siinä kohtaa niin paljon irti.

Messut järjestetään siis lauantaina 27.9. klo 12-17 Uppalan kartanossa. Kävin siellä brunssilla toissa kesänä ja voi ah sitä miljöötä. Se oli aivan henkeäsalpaavan upea ja tunnelmallinen maalaisromanttisine piirteineen, kauniine puineen ja puutarhoineen sekä vanhoine rakennuksineen ja myös ruoka oli hyvää. Lisää tietoa Uppalan kartanosta löydät täältä

Itse messuista lisätietoa löytyy taas Facebookista. Messujen ohjelmassa on mm. muotinäytökset klo 14 ja 16, esiintyjinä tangofinalistit Mariam Sandhu ja Juha Hautaluoma sekä huippu Duo Besis & Honkanen. Tietysti messuilla on näytillä myös paljon yrityksiä, jotka esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan. 

Toivottavasti messuista on hyötyä tai edes jonkinmoista inspiraatiota myös tällaiselle ei-seinöjokiselle morsiamelle. Vaikka toisaalta. Tärkeintä on että pääsen fiilistelemään häitä ja viettämään aikaa ainakin yhden ihanan kaasoni kanssa, joten eipä sille messujen sisällölle edes loppujen lopuksi ole niin väliä <3

Ja hei jos olette ihmetelleet hiljaiseloani täällä blogin puolella tai sitä, etten ole ollut kommentoimassa teidän muiden blogeja, on teillä vain yksi henkilö, jota syyttää. Nimittäin Häähullun haaveiluja -blogin Milou ;D Olen tässä viime viikkoina lukenut hänen koko blogituotantonsa läpi, vaikka alun perin tarkoituksena oli, että luen vain tämän vuoden postaukset tai korkeintaan tämän ja edellisvuoden (blogihan on siis aloitettu jo kesäkuussa 2011). Mutta kuinkas sitten kävikään; blogi koukutti niin pahasti, etten yksinkertaisesti voinut jättää sitä kesken :) Enkä näin ollen ole ehtinyt paljon muuta tekemään.

No okei. Oon myös yrittänyt käydä vaatehuonetta ja muitakin meidän kämpän laatikoita ja kaappeja läpi kirppistavaran löytymisen toivossa. Ja ei ole kyllä tarvinnut pettyä. Tavaraa on. Paljon. Vielä kun saisi sen kirppispöydän varattua ja roudattua kamat sinne. Ja sit ois tietty kiva, jos ne menis vielä kaupaksikin. Wish me luck! :)

6 kommenttia:

  1. Mulla on ollut jo kaksi kuukautta äidin kanssa kirppispöytä ja hääkassa on kyllä karttunut, suosittelen! :)
    Mukavaa, että häämessuja on muulloinkin, kuin alkuvuodesta ja jossain muuallakin, kuin Helsingissä. :) Itse olen menossa Save The Dateen marraskuussa ja kyllä täytyy Turkuunkin lähteä Love Me Do:n. Siellä pohjoisessa ei taida valitettavasti olla niin paljon vaihtoehtoja. :( Enkä minäkään kyllä Helsinkiin viitsi hirveän usein ajaa, täältä menee sinne kumminkin sen reilu kaksi tuntia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollu varmaan puoli vuotta tarkoituksena viedä kamoja kirppikselle... Nyt kun oon vihdoin saanut niitä vähän kasattua ja hinnoiteltuakin jopa niin menee varmaan toiset puoli vuotta, että saan ne oikeasti vietyä sinne kirppikselle :D Pitäis kyllä ottaa susta mallia!

      Täällä pohjoisessa on kyllä tosi huonosti noita häätapahtumia :/ Toivottavasti alkuvuodesta kuitenkin järkättäisiin perinteiset Oulun häämessut, eikä niitä taas viime tipassa peruttaisi kuten tänä vuonna. Kiva kuitenkin päästä tuonne Seinäjoelle, vaikka ilmeisesti aika pienimuotoinen tapahtuma onkin kyseessä.

      Poista
  2. Toivottavasti minimessuilla on jotakin annettavaa! Itseltäni ne jäävät tällä kertaa väliin. Miljöö on kieltämättä tosi upea. Muistaakseni nuo messut järjestetään vielä Kartanon Werstaassa, joka on aika ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin toivotaan! :) Jep, siellä verstasrakennuksessa näyttävät olevan. Siellä en olekaan vielä käynyt. Ihan kiva päästä sekin tsekkaamaan :)

      Poista
  3. Tuo kirppisjuttu on sellainen, mikä pitäis itsekin kokeilla. Mukavia messuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Messut meni oikein mukavasti :) Kirppismyyntiä voin kyllä suositella. Kyllähän se tavaroiden läpikäyminen ja hinnoittelu oman aikansa vie, mutta on kiva päästä turhasta krääsästä eroon ja tienata vähän rahaakin siinä sivussa :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!