lauantai 1. maaliskuuta 2014

Blingblingkynnet

Sillä aikaa kun sulho otti päiväunet laiskanlinnassaan, minä katselin tylsyyksissäni eilisen Voice of Finlandin uusintaa ja lakkailin kynsiä. Lopputulos oli tällainen:




Mitäs tykkäätte? Toimisko hääpäivänä? 

Minulla ei ole koskaan ollut geeli- tms. tekokynsiä, joten tuskin hankin niitä suurta päiväämmekään varten. Minun makuuni tekokynnet ovat jotenkin liian paksuja ja luonnottoman näköisiä, joten ajattelin pärjätä hääpäivänä omilla luonnollisillani. Korkeintaan olen miettinyt, että kävisin laitattamassa kestolakkauksen kynsiini, mutta jos päädyn tähän helppoon tänään kokeilemaani lakkaukseen, taidan pihistää ja kaunistaa kynteni hääpäivän aattona aivan itsekseni.

Tämä lakkaus oli tooosi helppo tehdä! Jopa tämä kärsimätön kynsienlakkaaja, jolla on yleensä lakkauksen jälkeen kynsinauhoissa yhtä paljon lakkaa kuin itse kynsissä, osasi tehdä tämän. Lakkasin ensin Mavalan Super Base -aluslakalla koko kynnen (toki jokin nude tms. vaalea sävy sopisi myös varmasti paremmin kuin hyvin tähän tarkoitukseen) ja sen jälkeen lakkasin kynnen kärjen Seppälästä ostetulla halpisglitterlakalla. Kaikista reippaimmat tietenkin levittäisivät päälle vielä kerroksen päällyslakkaa, joka koventaisi kynnen pinnan ja pidentäisi lakkauksen kestoa, mutta minä en kuulu tänään heihin :) 

Kuten kuvasta näkyy eivät kynsien ulkopuolelle eksyneet lakat erotu ollenkaan. Tällainen lakkaus ei siis vaadi älytöntä tarkkuutta ja lisäksi kyseessä on mukavan nopea toimenpide, mitä arvostan suuresti. Mikä parasta uskon, että lakkaus pysyy siistinä pitkään, koska vaikka siitä lohkeaisi palanen, se tuskin erottuisi liikaa. Kynsillä voi siis hyvinkin vielä tehdä viime hetken askarteluja hääpäivää edeltävänä yönä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!