sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

I'm sick and tired of always being sick and tired

Blääh... Ihan niin kuin muu sairastaminen ei riittäisi halusi flunssan pentelekin tulla vielä mua kiusaamaan. Tämä viikonloppu onkin siis mennyt aika lailla äitin tekemät villasukat jalassa viltin alla finrexiniä pikkuveljeltä synttärilahjaksi saadusta ihanasta ja hääteemaan sopivasta muumimukista hörppien. Ja tietty hääblogeja lueskellen.



Flunssasta huolimatta ajattelin kuitenkin jaksaa käydä tänään elokuvissa, sillä Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi pyörii ilmeisesti viimeisiä kertoja tänä iltana leffateatterissa Oulussa. (Nykyään muistan jopa elokuvan nimen. Aiemmin se oli mulle "Satavuotias, joka jotaki ja jotaki" :))

Toivottavasti reissu menee tänään paremmin kuin edellisellä kerralla, jolloin hirveällä tohinalla juoksimme Makuunin kautta leffateatteriin vain saadaksemme tietää, että Satavuotias oli alkanut jo tuntia aiemmin. Hups :) Pettymystä vähensi hiukan se, että leffateatterin työntekijän mukaan näytös oli ollut täyteenvarattu, joten emme olisi päässeet nauttimaan elokuvasta, vaikka olisimmekin olleet teatterilla oikeaan aikaan. Tällä kertaa emme ota riskejä, vaan hurautamme paikalle hyvissä ajoin ennakkoon varatut liput taskuissamme :) 

Ps. En malta odottaa iltaa, kun Tähtiä, tähtiä -ohjelman toinen jakso starttaa. Musta se vaikutti eka jakson perusteella niin huipulta! Irina <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!