lauantai 22. maaliskuuta 2014

Meidän häiden värimaailma

Häidemme varsinainen teema, jos sellaista ylipäänsä tuleekaan, on meillä vielä hakusessa. Väriteeman löimme kuitenkin lukkoon:


Violetti, vihreä, valkoinen ja hopea ovat valintamme. 


Kuva

Violetti on mun väri. Jos läheisiltäni kysyttäisiin väriä, joka minusta tulisi mieleen, olisi se juuri violetti. Myös kotimme sisustuksessa on käytetty violettia. 


Kuva

Olin pitkään kahden vaiheilla vihreän ja keltaisen välillä, mutta päädyin siihen vaihtoehtoon, johon tykästyin ensin. Vihreä on siinäkin mielessä järkevä valinta, että kukkien mukana häihin tulee väkisinkin vihreää väriä mukaan.


Kuva

Valkoinen on häiden väri. Ilman valkoista ei ole häitä. Mitä sitä sen kummemmin perustelemaan.


Kuva

Myös metallinhohde on mieleeni. Ja nimenomaan juuri hopea. Kultaiset ja pronssiset sävyt ovat toki kauniita, mutta eivät meidän näköisiä.


Mieskin hyväksyi väriteemamme heti, joten näillä mennään. Jälleen ollaan yksi askel ja valinta lähempänä häitä, jippii! :)


Tässä muutama inspiraatiokuva:


Kuva

Mustaa emme varsinaisesti hääväriksemme lukisi, mutta väkisinhän sitä jossain määrin häihimme tulee, eikä se haittaa lainkaan. Päinvastoin. Musta on yksi niistä väreistä, joita me molemmat käytämme paljon esim. pukeutumisessa. Myös kotimme sisustuksessa on paljon tummia sävyjä. Jos meillä olisi talvihäät, mustaa otettaisiin mukaan varmasti enemmän, mutta koska menemme naimisiin elokuussa, näen valkoisen kuitenkin häidemme pääväriksi. 


Kuva

Tässä yllä olevassa kuvassa violetti on ehkä muutaman asteen vaaleampaa kuin meidän häihimme tuleva violetti, mutta ihanasti sopivat yhteen nuo violetti ja vihreä mielestäni.

Kuva

Tässä kuvassa taas kimpuissa oleva violetti on ehkä himpun tummaa makuuni, mutta kaunista sekin. Morsiusneitojen puvuissa oleva sävy on enemmän mieleeni. Nuo morsiamen helman alta kurkistavat kengät ovat U-P-E-A-T. Ja namskis tuota vihreää karkkibuffetia!


Kuva

Herkullisen väriset nuo hopeatarjottimella olevat violetit drinksut! Voi kun oiskin kesä niin suuntaisin kiireesti keskustaan patiolle nautiskelemaan jostain ihanasta kesäisestä juomasta (niille, jotka ei tiedä niin patio = terassi :))


Kuva

Valkoiset kynttilät ovat kauniita, ja vaikka en yltiöromanttiseksi tyypiksi tunnustaudukaan, tuovat kynttilät juuri sopivanlaista tunnelmaa häihin. Elokuussa iltakin jo pimenee hiukan, joten kynttilöitä ei vaan voi jättää huomioimatta hääsomistuksessa. Ja nuo pitsiset kakkupaperit ovat mielestäni kaikessa yksinkertaisuudessaan todella näyttäviä. Niitä tulemme myös varmasti käyttämään jollakin tavalla häidemme koristuksissa.

Kuva

Tässä kuvassa kukka-asetelmat ovat ihanan rentoja. Nythän on kovasti pinnalla sellainen maalaisromanttinen tyyli, jossa on käytetty usein väreinä korallin-, persikan- ja/tai vaaleanpunaisen sävyjä sekä harmaata. Meidän hääpaikkaa ajatellen tuollainen maalaisromanttinen tyyli olisi passeli, mutta entäpäs jos väreinä käyttäisikin violettia eikä hempeitä pastellinsävyjä, jotka eivät ole oikein meidän juttu? Ei näytä ollenkaan hullummalta mielestäni! 

Toisaalta rakastan myös blingiä kunhan sitä ei ole liikaa, joten saa nähdä mihin suuntaan hääsuunnittelussa lähdemmekään. Vaikka kuka sanoo, että toisen tyylisuunnan valinta sulkee automaattisesti toisen pois? Hmmm... Valintoja, valintoja... :)


4 kommenttia:

  1. Hienot on värit ja meillä tosiaan tuo juuri sama sävy violetista, lisäksi musta ja hopea :)
    -Mia

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hyvältä kuulostaa teidänkin värit! :) Tuo vihreä ruusu ei ole ehkä ihan se vihreä, jota meille olen ajatellut, mutta paremman ruusukuvan puutteessa sai kelvata :) Vihreä, jota haetaan on vaaleampi/hempeämpi.

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!