torstai 13. maaliskuuta 2014

Kirpparilöytöjä

Mun viime viikot ovat kuluneet lähinnä kotona saikkuillen, Palomiehen morsian -blogia lueskellen (huh, siinäpäs olikin urakka! ;)) ja kirppareita äitini kanssa verkkaiseen tahtiin kierrellen. Kävimme muutaman päivän aikana mm.
Järkikirppiksellä, PaljekirppikselläKiimingin kirpputorillaHeKa-kirppikselläOulun KontissaOulun kierrätyskeskuksessa ja yhdessä Pelastusarmeijan kirpputoreista.

En tiedä vielä tarkalleen, miten haluan hääpaikkamme koristaa, mutta siitä olen varma, että tahdon häihimme "ah, ne niin suositut tämän päivän must-jutut" eli karkkibuffetin ja photo boothin. KYLLÄ! Vaikka siellä saattaakin nyt joku varmasti huokaista syvään ja ajatella mielessään, että "jaa, taas yksi näihin hömpötyksiin hurahtanut morsio", pyydän anteeksi, mutta en yksinkertaisesti voi itselleni mitään! :) Rrrrakastamme sulhon kanssa irtokarkkeja! Ja koska rrrrakastan myös mm. sipsejä, poppareita ja juustoja tulee buffetiin mitä luultavimmin myös suolaista naposteltavaa. Photo boothin kehysidean bongasin jo vuosia sitten (en muista enää mistä), ja jo silloin ajattelin, että haluan käyttää kehyksiä hääkuvissa rekvisiittana. Myöhemmin idea on jalostunut photo boothin tasolle.

JOTEN tässä vaiheessa oikeastaan ainoat somisteet, joita uskallan häihin hankkia selkeiden koristusideoiden puuttuessa, ovat juurikin herkkubuffetiin ja photo boothiin liittyvät. Kirppareilta mukaan tarttui 4 lasipurkkia herkkubuffetiin (1-4€/kpl), pari koristepulloa esim. kukkamaljakoiksi (0,10€-2€/kpl), hää- ja askartelulehtiä (0,50-2€/kpl) sekä photo boothiin kehys (3€) ja hassuttelulasit (1€). 







Ostin myös pienoisella riskillä kaksi 18 osan juomalasisettiä (7€/setti). Settiin kuuluu kolmenkorkuisia laseja, joita ajattelin käyttää tuikkukuppeina häissämme. Lasit ovat hyvin yksinkertaisia kuten alta näkyy, joten niitä lienee helppo koristella häidemme teeman mukaisesti (mihin teemaan nyt sitten ikinä lopulta päädymmekään). Tästä syystä luulisin, että ostos ei ollut harha sellainen, vaan lasit oikeastikin päätyvät käyttöön häissämme. Kupit ovat toimineet selkeästi joissain häissä tai muissa juhlissa juuri tuikkukuppeina, sillä suurimmassa osassa niistä on pohjalla valkoista steariinia. Onkos kellään hyvää vinkkiä steariinijäämien irroittamiseen? :)



Kuinkahan me sulhon kanssa hukumme häärekvisiittaan häiden alla, kun jo nyt puolitoista vuotta aiemmin, kannan kirppareilta kassikaupalla tavaraa :) Aika hyvin minä kuitenkin pysyin ruodussa ja ajattelin järjellä, mitä kannattaa hankkia ja mitä ei. Vai mitä äiti? ;)

6 kommenttia:

  1. Tykkään, tykkään ja tykkään! :D

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitti! Paljon tuolla kirppareilla kyllä purkkeja ja purnukoita on myynnissä. Eli eikun penkomaan :)

      Poista
  3. Hei! Hyvä blogi sulla, se on nykyään ekalla sivulla googlessa kun googlaa "hääblogi" :) jos vielä mietityttää steariinijäämät niin ne on helppo saada pois, steariini sulaa nimittäin jo kuumassa vedessä (älä vaan yritä sulattaa koko kynttilää lavuaariin tai seuraavaks mr. Musclella on töitä) ja sitten loput rasvatahrat voi pestä ihan astianpesuaineella pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! En tiennytkään, että googletellessa blogini on noin ylhäällä :O Mahtavaa! :D

      Ja suuret kiitokset steariininpoistovinkistä! Täytyy heti kokeilla :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!