torstai 7. elokuuta 2014

Täällä mä olen

Pari viikkoa hiljaiseloa takana. Terveys on tässä vähän reistaillut ja ajatukset ovat pyörineet luonnollisesti sen ympärillä. Nyt ajattelin testata, jos tänne kirjoittamalla ja kivempia asioita ajattelemalla saisin mieltäni vähän korkeammalle.

Oulussa oli pari viikkoa sitten Qstock (Kyllä. Olin paikalla, kun Mustan Barbaarin keikka keskeytettiin ;)). Festareista on muodostunut meille sulhon ja kavereiden kanssa jo perinne. Tänäkin vuonna viikonloppu oli ihan huikea, vaikka ihan täysissä sielun ja ruumiin voimissa en ollutkaan. 


Ihanat festarilasit :)

Olin antanut sulholle Qstockiin asti aikaa valita itselleen bestman. Ja yhtään liian aikaisin tai liian myöhään hän ei asiaa hoitanut, vaan juuri tuona viikonloppuna pitkän harkinnan jälkeen, hän pyysi itselleen parhaista parhaimman miehen. Hyvä muruuuu! :) Nyt on siis sekin asia viivattu yli to do -listalta.

Sain yhdeltä kaveriltani suosituksen meikkaajasta. Tavoitteena olisi ottaa tuohon nuoreen neitiin yhteyttä jo tässä lähiaikoina ja kysellä vähän tarkemmin, olisiko hän mahdollisesti kiinnostunut laittamaan ainakin minun naamatauluni kuntoon vuoden päästä.

Serkkuni lupasi kysellä yhdeltä hänen tutulta Dj:ltään, että vieläkö hän heittää keikkaa Oulussa, ja häissä ylipäänsä. Ois nimittäin ihan mahtavaa saada meidän häihin bändin (jota ei ole vielä kunnolla mietitty saatika varattu) lisäksi joku soittamaan biisejä loppuillaksi Spotifyn sijaan!

Valokuvaaja-asia jumittaa vieläkin... :/ Kuulin nimittäin, että yksi tutun tuttuni tekee hääkuvauksia edullisesti... Olin jo aikoja sitten tehnyt päätöksen, että valokuvaaja on nimenomaan se, johon me häissä panostetaan, sillä kuvat ovat yksi niistä harvoista asioista, jotka jäävät hääpäivästä käteen ja muistoksi, mutta olen kuitenkin alkanut epäilemään tätä päätöstäni. Tyhmää, tiedetään...

Otin muuten vastaan uuden liikuntahaasteen, kun juokseminen ei näillä helteillä oikein nappaa ja kahvakuulailunkin aloittaminen on tuntunut liian suurelta ponnistukselta. Born to be your bride. -blogin Nellin innoittamana aloitin n. viikko sitten 30 päivän vatsalihasrääkin. Saas nähdä kykenenkö suorittamaan tämän loppuun. Aika hurjia toistomääriä pitäisi nimittäin loppuajasta jaksaa punnertaa :O

Kukkaruukusta kananhäkkiin. Tiedättekö sen tunteen, kun puhelin piippaa ja sinne ilmestyy viesti, jossa täti kertoo häihin kivan koristeidean? Tai sen tunteen, kun iskä antaa sulle ämpärillisen mustikoita, jotka on itse isolla vaivalla käynyt metsästä keräämästä? Se on hyvä tunne se. Perhe <3


Mustikkasaalis. Kiitos iskä <3

Melekonen sillisalaatti tuli tästä postauksesta. Ens kerralla sitten (ehkä) jotain järkevämpää ;)

Ps. Hoksasin, että Hääsuunnittelun ABC -välilehti oli jostain syystä hävinnyt blogista. Pahoittelut. Nyt se on taas omalla paikallaan.


4 kommenttia:

  1. Oi, ihana mustikkasaalis, käy kateeksi! Mulla sama ajatus valokuvaajan suhteen, pidä siitä vaan kiinni :) Valokuvat ovat ne, mitkä ovat konkreettisesti esillä vielä 20 vuoden päästäkin, kun jo jotkut pienet yksityiskohdat ym. katoavat muistista. Toki voi halvempikin kuvaaja olla hyvä, vaikka hänellä ei kokemusta olisikaan vielä niin paljon, että voisi laittaa isoa hintalappua itselleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kiitos, kun puhut mulle järkeä :) Noinhan se todellakin on kuten kirjoitat!

      Poista
  2. Terveyshuolien keskellä on mahdollista piristää itseään katselemalla juhlapaikan koristeita, käy kurkkaamassa etu blogistani http://lupaanollasun15.blogspot.fi/ :)
    Paranemisia!

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!