maanantai 11. elokuuta 2014

Sneak Peek

Hui! Nyt mä sen teen. Yleisön pyynnostä: tässä pieni läheltä otettu kurkistuskuva mun hääpuvusta. Jos sattuisit puvun tunnistamaan niin ethän paljasta sitä muille lukijoille, pretty please ;)


Aina pitää olla pikkasen blingiä ;)

8 kommenttia:

  1. Ei huolta, minä en ainakaan tunnistanut. :)
    Kiva, että jollain muullakin on jotain krumeluuria.

    VastaaPoista
  2. Pieni blingi on aina paikallaan ;)

    ... hmm pitäisiköhän ne omankin puvun sneak peakit julkaista kun ovat olleet kohta kolme viikkoa kamerassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et vois oikeammassa olla! ;)

      JOO!! Kuvia ehottomasti eetteriin, pliis! :)

      Poista
  3. äkkiseltään en löytänyt, mutta ootko kirjotellut vielä postausta oulun hääpukukaupoista? vai mistä ostit mekkosi? :) täällä yks lapin morsian suunnittelee mekonmetsästysreissua ouluun ja olis kiva kuulla vähän kokemuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips Lapin morsian! Ostin oman mekkoni Tukholmasta, mutta ehdin ennen sen löytymistä sovitella pukuja jonkin verran myös Oulun hääpukuliikkeissä.

      Tässä muutama postaus aiheesta:

      http://purppurasade.blogspot.fi/2014/02/katastrofaalinen-morsiuspuvunmetsastys.html

      http://purppurasade.blogspot.fi/2014/04/haapukuja-sovittamaan.html

      http://purppurasade.blogspot.fi/2014/04/toinen-kerta-toden-sanoo.html

      http://purppurasade.blogspot.fi/2014/04/no-niista-haapuvuista-taas.html

      http://purppurasade.blogspot.fi/2014/04/katariinas-redemption.html

      Mulla on siis hyvin monenlaisia kokemuksia Oulun liikkeistä... Mutta loppujen lopuksi jäi ihan ok hyvä mieli koko hommasta. Tsemppiä sulle ihan tuhannesti hääpukuostoksille! Toivottavasti löydät etsimäsi!

      Poista
    2. Kiitos, muistelinki että olit kirjoitellut aiheesta :)
      Toisilla hääpuvun metsästys on hääsuunnittelun kohokohtia, mutta mulle se on jo valmiiks täys painajainen :D Oon hieman normikokoa isompi, en kummiskaan mikään sotanorsu mutta silti en mahdu todellakaan mihinkään 34 koon mekkoon :D Oon jo monesti nähny painajaisia että meen hääpukuliikkeeseen ja jo ovella mulle huudetaan ettei täällä myydä noin isoja mekkoja :D Ja tuo sun eka kertomus Katariinan palvelusta (sinne oon itsekkin suunnitellut meneväni) sai mut ihan kauhusta kankeaksi.. Mutta eikai se auta kun mennä kokeileen onnea :D
      Huippua että oot löytänyt oman mekkosti :) Ja meillä on muuten sama hääpäivä kun teillä :P

      Poista
    3. Jee, jälleen yksi hääpäiväkaima! :)

      Mäkin olin aluksi tosi innoissani hääpuvusta ja sen etsimisestä, mutta muutamien tympeiden kokemusten jälkeen siitä muodostuikin hetkeksi sellainen ei-niin-mukava juttu. Mutta onneksi ne tympeät kokemukset unohtui ajan mittaan, kun toisia mukavia kokemuksia tuli tilalle! :) Jos ammattitaidottomia myyjiä sattuu sunkin tielle tämän mekon metsästyksen aikana, jätä ne täysin omaan arvoonsa. Onneksi ihania, ammattitaitoisia ja ymmärtäväisiäkin myyjiä löytyy! <3

      Voi ei noita sun painajaisia! :D Älä huoli! Ei moni muukaan (minä mukaan lukien) mahdu koon 34 mekkoon ja kuitenkin me ollaan puvut löydetty :) Voithan sanoa heti alkuun, ettet mielellään sovita liian pieniä kokoja? Itse en tuota hoksannut tehdä enkä tiedä mitä olisi tapahtunut, jos niin olisin sanonut. Olisiko kaikki ne mieluisimmat puvut jääneet sovittamatta? Olisiko kokemukset olleet kivempia? En tiedä.

      Toivotan sulle ihan hulluna onnea matkaan! Älä liikaa pelkää sitä Katariinaa. Uskon ja luotan siihen, että saat sieltä hyvää palvelua. Toivottavasti löydät etsimäsi! Peukut ja varpaat on täällä päässä pystyssä! Käythän sitten kertomassa, miten kävi? ;)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!