keskiviikko 27. elokuuta 2014

Häämeikki

Häämeikistäkin mulla on jo jonkinlainen suuntaa antava kuva. Se on ainakin varmaa, että fokus tulee olemaan silmissä, ja huulissa on vain hyvin kevyt puna tai hillitty kiilto. Korostan normielämässäkin yleensä meikissä aina silmiäni, joten tämä tuntuu luonnolliselta ratkaisulta myös hääpäivänä. Huulipunaa käytän tosi harvoin. Yleensä tulen toimeen pelkällä huulirasvalla.

Tykkään siitä, että juhlameikki näkyy. Ei mitenkään ihan överiöveristi, mutta näkyy kuitenkin. En halua olla ns. "luonnollinen" morsian. Jos haluaisin olla luonnollinen, niin voisin meikata itsekin itseni. Turhaan kai siitä meikistä siinä tapauksessa maksaa ammattilaiselle. Tai no kyllähän hän toivottavasti ehkä vähän kestävämpää jälkeä tekisi, ja varjostukset ja meikkipohjan tuhat kertaa paremmin ja ja ja... 

No mutta enivei, silmämeikki saa siis mielestäni näkyä ja haluan, että se on mun häämeikissä suuremmassa roolissa kuin huulet. Jotenkin tähän tapaan siis: 


Kuva

Väreistä olen tällä hetkellä tykästynyt beigeen ja ruskeaan (aika perinteistä, yep, I know...):
Mutta mattameikki on kuitenkin ehkä vähän pliisu mun makuuni ja tähän kuvaan alla olevaan kuvaan törmättyäni tajusin, että silmiinkinhän voisi laittaa vähän blingiä, sillä tavalla tyylikkäästi (ei siis ehkä ihan näin paljoa...):

Kuva


Tässä alla olevassa kuvassa taas blingiä on lähemmäs sopivasti ja se on oikeamman väristä kuin yllä (mieluummin siis hopeansävyistä kuin kultaa), mutta en ole ihan varma haluanko ulkosilmän varjostuksia aivan noin tummiksi. Pidän kuitenkin siitä, että ulkonurkka on selvästi tummempi kuin muu luomi.


Toisaalta ois kiva yhdistää silmämeikkiin vähän väriäkin. Ei pinkkiä kuitenkaan niinkuin alla, vaan violettia. Eikä ihan näin pastellisia sävyjä, vaan tummempaa. Tuo hento vihreä silmän sisänurkassa näyttää tosin yllättävän kivalta.

Kuva

Tässäkin asiassa mieli toki ehtii vielä muuttua ja testaamallahan sen sitten näkee, kuinka tumman meikin todellisuudessa kesähäihimme tahdon. Rajaukset saavat kuitenkin olla näyttävät ja vähän kissamaiset ja ripset totta kai tuuheat. Mulla on aika pitkät ripset omasta takaa, mutta kyllä niihin varmasti ainakin irtotupsuja voisi muutaman lisätä. Mulle tärkeää silmämeikissä on myös kestävyys, sillä sehän olisi suoranainen ihme, jos en hääpäivänä itkeä tihrustaisi. Tämän takia haluankin siis ammattilaisen tekevän meikkini.

Yksi kaverini vinkkasi serkustaan, joka nuoresta iästään huolimatta on mm. kunnostautunut kilpailuissa ja pärjännytkin niissä. Hänen blogiaan selailtuani ihastuin ikihyviksi ja tarkoituksenani olisikin laittaa tälle meikkitaiturille lähiaikoina viestiä ja kysellä vähän tarkemmin, josko hän olisi kiinnostunut ensi kesänä häämeikin mulle tekemään. Palaan asiaan jahka se etenee!


Ps. Olin jo valmiina julkaisemaan tämän postauksen, kunnes jumitin vielä selailemaan settiin nättejä meikkejä. Ja oih! Nämä kaksi ihanuutta sieltä vielä löysin enkä malttanut olla lisäämättä tähän postaukseen:


Kuva


Kuva

Aivan mielettömiä molemmat! Ylempi sopis tälle harakalle kuin nenä päähän muuten, mutta meikin tummuusaste hiukan mietityttää (huulet ei tietty ainakaan olis noin tummat). Alempi taas on täydellinen meikki, mikäli päättäisin tulla toimeen pelkällä helmiäisellä eikä blingiä käytettäiskään. Ah! <3

6 kommenttia:

  1. Olen meikissä samoilla linjoilla, tummat silmät ehdottomasti!
    Minä olen päättänyt jo mennä ammattilaisen penkkiin, aikaa en tosin ole vielä varannut.
    Huulet haluaisin kanssa jättää kiillon varaan. Käytän kyllä huulipunaa joskus, mutta lähinnä mietityttää se, että kuinka paljon sitä on pitkin sulhasen poskia.. Luulen, että tulen miestä normaalia enemmän pussailemaan pitkin päivää. :)
    Toisaalta "päivääni rockprinsessana" sopisi kyllä tummat, rajatut huulet. Äh, vaikeeta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rockprinsessalle sopis kyllä tummat huulet niin hyvin! Mutta kannattaa tosiaan miettiä, kuinka usein jaksat/muistat sitä punaa sitten lisäillä päivän mittaan. Syömiset, juomiset ja pussailut kun sitä varmasti kuluttaa suht nopeaan tahtiin ;)

      Poista
  2. Upeita nuo kaksi vikan kuvan meikkiä!
    olen samaa mieltä, meikkaajalle kannattaa maksaa vain silloin jos haluaa todella näyttävän meikin, kevyen meikin voi tehdä itsekin.

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniita meikkejä! Mä oon päättänyt tehdä meikin itse, eli luvassa jotain simppeliä ja luonnollista, tärkeintä on hyvä ja kestävä pohja, ehkä vähän luomiväriä, poskipunaa ja huulikiiltoa. Ja ehdottomasti vedenkestävää ripsiväriä, itken varmasti puolet päivästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kestävä pohja on kyllä yksi tärkeimmistä asioista juhlameikissä. Ja vedenkestävä ripsari! Käytän sitä muutenkin aina, kun meikkaan, joten se on kyllä aivan ehdoton ;)

      Propsit sulle, että teet oman meikkisi! Itse en tiedä uskaltaisinko samaan ryhtyä :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!