perjantai 8. elokuuta 2014

-1 v. hääpäivä

Katoppa tuonne oikian sivupalakin alalaitaan. Tää - Ei - Voi - Olla - TOTTAAAA! Tännään on tasan VUOSI meijän häihin!!! :)

Vuosi häihin -bileitä emme nyt sitten järjestäneet, sillä hyvän ystävän jo perinteeksi muodostuneet loppukesän grillibileet sattuivat samalle viikonlopulle. Näihin perinteikkäisiin juhliin, joissa nautimme alkupalaksi etanoita (omnomnomnom :P), on kutsuttu suurin osa meidänkin läheisimmistä kavereista, joten ei olisi ollut mitään järkeä juhlia kahtena peräkkäisenä päivänä lähestulkoon samalla kokoonpanolla. Ei tämä oikeastaan edes harmita. Ei minusta nimittäin nyt varmaan oiskaan ollut mitään bileitä järkkäilemään. Joten Alles ist Gut! :)

Mitäs tämä kihlapari sitten teki tänään? No käytiin syömässä tietenkin. Mulla on jo pitkään tehnyt mieli Tuirassa sijaitsevan bosnialaisen grillin Swingin kreikkalaista burgeria ja saamani piti. Ja tämähän sopi Kekellekin paremmin ku hyvin. Ne, jotka hänet tuntevat, tietävät, että Kekelle maistuu burgeri. Aina :D Toisaalta ois ollu ihana käydä syömässä vähän pidemmänkin kaavan mukaan, mutta säästyipähän rahat ja sain pitkäaikaisen mielihaluni tyydytettyä :) Ei sitä aina tarvitse hienostella. Meistä on kiva syödä joskus tällaista ihan perusmättöäkin. Hienostellaan vaikka sitten kahden vuoden päästä meidän pumpuli/paperihääpäivänä ;) 


Meikäläiset "jokunen" vuosi takaperin :)


Vuoden päästä bileeeeet! Woop woop! En malta odottaa! :)


1 kommentti:

  1. Voi helevata! Miks tuo hääpäivälaskuri lakkasi just nyt toimimasta? Mun tuuria :D Tuolla oikeassa alalaidassa pitäis siis olla laskuri, joka näyttää häihin jäljellä olevien päivien määrän. Käyttäkää mielikuvitusta siihen asti, että se alkaa taas toimia ;)

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!