perjantai 2. toukokuuta 2014

To do list

Sanoista teoiksi. Lisäsin lupaamani to do -listan blogin välilehdelle. Viivailen sieltä yli tehtyjä asioita sitä mukaa, kun ne tulevat suoritetuksi. Ja varmasti listaan tulee vielä lisäyksiäkin matkan aikana.




Samalla, kun lisäsin tuon listan tänne blogin puolelle, päivitin sen myös puhelimeeni. Tuo to do -list on muuten vain yksi Lumiani lukuisista listoista. Listoja on siellä häihin liittyen kuusi erilaista :o Jo mainitun to do -listan lisäksi sieltä löytyy vieraslista, biisilista (johon lisään kappaleita aina, kun satun kuulemaan jonkun hyvän jossain), häähankintalista (johon kirjoittelen ylös kaikki pienimmätkin häihin liittyvät ostokset), valokuvauslista (johon lisäilen hääpäivän valokuvauksessa huomioitavia asioita) ja yleinen häälista (johon kirjoitan kaikki edes vähänkin toteutuskelpoiset hääideat ylös). Tämän lisäksi puhelimessa on blogille oma lista, johon kirjaan ylös kaikki blogiin liittyvät idikset, joita putkahtelee mieleen milloin missäkin, yleensä iltaisin, kun olen laittamassa nukkumaan. Ja sit mun puhelimesta löytyy tietenkin myös häihin liittymättömiä listoja kuten kauppalista ja ihan normielämän to do -list. Ai miten niin tykkään listoista? :) Listojen määrä kertoo myös siitä, etten luota omaan muistiini, en sitten yhtään.


6 kommenttia:

  1. Toisinaan tuntuu että elämä ja arki on niin hektistä että listoja tarvii käyttää.
    Itse teen listoja kun kirjoitan joulukortteja tms. Kauppalistaa joskus myös kun teen jotain erikoisempaa ruokaa.
    Häiden to do-lista ollut miehen kanssa puheissa mut ehkä nyt pitäis jo tehdäkin asialle jotakin.!;)

    VastaaPoista
  2. Hyviä listaideoita! :) Tuo blogi-idealista ois kyllä ihan ehdoton, mulla tulee aina kaiken maailman ideoita mieleen kun oon jossain menossa ja sitten kun niitä ei kirjoita ylös niin eihän niitä enää muista kun pitäis ruveta kirjoittamaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, varsinkin nuo blogi-idikset on sellasia, että oon huomannu aiheelliseksi laittaa heti ylös ;)

      Poista
  3. Moi Maria! Lisäsin blogisi listalleni sekä oman blogin sivuun, niin on helpompi seurata sinun valmistelujasikin. Hyvällä mallilla olet sinäkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos Meri-Tuuli, että liityit lukijaksi! Tervetuloa! :) Minä olenkin seuraillut blogiasi jo hetken ;)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!