keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Tahtoo häihin!

Mää haluan häihin! Mutta ainakin tällä hetkellä näyttää melko epätodennäköiseltä, että sellaisiin pääsisin ennen omiani, buu :( Ehdotin mm. mun kaasolle, että voisinko lähteä sen aveciksi häihin tänä kesänä, kun sen oma mies ei pääse :D Miten niin muka epätoivoista?! :D Pliis, lähettäkää joku mulle hääkutsu niin ei tarvi tehdä tollasia noloja ehdotuksia enää! ;) 

Ois niin ihanaa päästä fiilistelemään jonkun toisen häitä. Katselisin kaikkea varmasti ihan eri silmin kuin ennen kihlautumistamme. Ois mukavaa tarkastella kaikkia kauniita yksityiskohtia, kiinnittää huomiota aikataulutukseen, makustella eri ruokia, tunnustella eri ohjelmanumeroiden toimivuutta ja kirjata ylös hyviä rakkauslauluja ja bilebiisejä.

Toisaalta oon myös kiitollinen siitä, että näillä näkymin hääkutsuja ei ole tulossa pilvin pimein meidän hääkesälle. Kuvitelkaapa tällainen skenaario, joka ihan oikeasti toteutui kaverilleni muutama vuosi takaperin: hän sai kutsun 6-7 häihin ja useisiin polttareihin samalle kesälle! :O Kaiken kukkuraksi kaverini tekee vuorotyötä, joten voitte kuvitella kuinka vapaiden viikonloppujen kerjääminen ja sumpliminen oli lievästi sanottuna hankalaa. Ja ei tässäkään vielä kaikki: tämän lisäksi tämä kaverini meni myös itse naimisiin samana kesänä!!! Huhhuh, hatunnosto vaan R:lle! En ymmärrä miten selvisit siitä! <3 Vaikka häissä on kuinka ihanaa vierailla, saattaisi tuollaisessa hääsumassa jo epätoivo iskeä. Jopa tällaisella minunkinkaltaisellani häähullulla ;)

Kuvitteellinen hääsuma.


2 kommenttia:

  1. Niin minäkin!
    Huomasin yksi päivä ajattelevani, että ketäköhän mahtaisi mennä naimisiin ennen meitä, että pääsisi vähän häihin kurkkimaan?
    No ei ketään. Kaikki serkut ja tutut on joko jo mennyt naimisiin tai sitten niillä ei ole enää edes toivoa mennä.. ;) Anyway, ei yksiäkään häitä, tänäkään kesänä. :(
    Kai niitä ensi kesänä on sitten ihan penteleesti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on vähän sama tilanne; monet läheiset ei aio mennä ikinä naimisiin, buu :( Menisivät ees mun takia! :D Toivotaan, että teidän häävuodelle ei satu liikaa häitä! Olis kurjaa, jos niistä ei pystyis nauttimaan samalla tavalla kuin silloin, kun niitä on harvemmin.

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!