keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Katariina's redemption

Viimeisimpään hääpukuihin liittyvään postaukseeni tulleiden rohkaisevien kommenttien perusteella (Kiitos ihanat lukijani! <3), rohkaistuin kirjoittamaan vielä ainakin tämän kerran hääpuvunsovituskokemuksestani :)

Kävin eilen Morsiusateljee Katariinassa kokeilemassa hääpukuja toistamiseen. Eka sovituksella ja tämänkertaisella oli kyllä eroa ku Yöllä ja Popedalla (Repesin tälle sanonnalle eilen Facessa ja pöllin sen törkeästi. Kiitti Matti! :)) ! :D Myyjä oli tosi mukava ja löydettiin nopeasti sama aaltopituus. Höpöteltiin niitä näitä ja tunnelma oli tosi vapautunut ja rento. Mulla oli eka kertaa oikeasti hauskaa pukuja sovittaessa! :) Ja se oli myyjän ansiota!

Juteltiin hänen kanssaan mm. eräästä palvelusta, joka olisi mielestäni aivan mahtava morsiuspukuliikkeisiin. Nimittäin sellainen valokuvauspalvelu, jossa morsiamesta otettaisiin valokuva jokainen hänen sovittamansa puku päällä. Näin pukuja olisi helppo vertailla esim. tietokoneen näytöllä tai tv-ruudulla. Kuvia selailemalla morsian saisi paremman käsityksen siitä, miltä puku oikeasti näyttää hänen päällään. Ja kuviahan ei tarvitsisi antaa morsiamelle mukaan, jos esim. pukujenvalmistaja tämän kieltää kopioimisen estämiseksi, vaan kyseessä olisi ainoastaan puvun valintaa helpottava extra-palvelu, jota ainakin minä arvostaisin suuresti. Ja miksei kauppojen päätteeksi voisi antaa morsiamelle muistoksi sen kuvan, jossa hänellä on päällään se ostamansa puku. 

Katariinan myyjä kertoi, että heillä oli joitakin vuosia sitten ollut tällä idealla toimiva laite testikäytössä. Laitteella pystyi ottamaan videokuvaakin, joten morsian saattoi nähdä, miten puku käyttäytyy hänen liikkuessaan se päällä. Kuvat ja vidoot näytettiin morsiamelle iiiisolta näytöltä. Valitettavasti kyseinen laite oli kuitenkin ollut liian hintava oikeasti käyttöön otettavaksi. Mutta miksei tällaista palvelua voisi toteuttaa yksinkertaisemmin ja halvemminkin? Räps, kuvat ihan tavan kameralla ja niiden esittely normilta tietsikan näytöltä esmes. Tykkäisin!

Itse sovitukseen palatakseni, on tosi helpottavaa, että se oikea tyyli ja puvun malli, joka mun luonteeseen ja vartalolle sopii, on löytynyt. Nyt kun pukuja on käynyt sovittamassa jo muutaman kerran ja aina päädytään samantyyliseen pukuun niin varmuus siitä, että juurikin sellainen puku sopii mulle, vaan kasvaa. Kiitokset vielä makutuomaroinnista ihanalle kaaso J:lle ja ihanalle serkku T:lle! <3 

Menen mitä todennäköisimmin kokeilemaan pukua uudestaan. Äiti ei nimittäin ollut tällä kertaa mukana makutuomarina. Jonkin aikaa sitten hän kysyi vienosti meidän istuessa autossa matkalla jonnekin, että saako hän ostaa minulle hääpuvun! Aawww! Miten sellaisesta voisi kieltäytyä? Olen otettu ja onnellinen esikoistytär! <3

Loppuyhteenvetona voin siis sanoa, että Katariina palautti maineensa minun silmissäni. Riippuu tosiaankin myyjästä ja monesta muustakin tekijästä millaiseksi asiakaspalvelukohtaaminen muodostuu. Mitä tästä opimme: kaikki ansaitsevat toisen mahdollisuuden! :)


4 kommenttia:

  1. Kiva lukea että oli onnistunut sovituskokemus :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä hyvä!:)
    Itse kävin liikkeessä päälle vuosi sitten sovitteleen että sain kuvan mitä haluan ja mikä sopii mulle. Nyt ostin puvun kuitenkin kaverilta kun menivät viime syksynä naimisiin.puku sopi mulle hyvin ja säästin monta sataa. Joku voisi sanoa että kaupan hyväksikäyttöä, mutta mielestäni pienen budjetin häissä sallittua.
    Liikkeessä ollessa kysyin, saako kuvia ottaa puvut päällä ja sain luvan. Näin mulle jäi kännykkään pukujen kuvat ja muistiin, mikä malli oli se paras.;)
    Ihanaa kun äitisi auttaa puvun hankinnassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ois kyllä niin parasta, että sais ottaa liikkeessä kuvia puku päällä! Harmi, että sitä saa niin harvoissa myymälöissä tehdä :(

      Sulla on kyllä käyny todella hyvä mäihä, kun olet löytänyt sopivan puvun edullisesti kaveriltasi. Säästö on aina hyvästä! ;)

      Äiti <3 :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!