perjantai 16. toukokuuta 2014

Limehedelmät häissä

Kerta kiellon päälle :) Jos omenoita ja viinirypäleitä voi käyttää hääkoristeina, 
mitäs sanotte limehedelmien hyödyntämisestä häissä?


Kuva

Eipä ollu kyllä käyny mielen vieressäkään, että hääkimpussa vois käyttää limejä! Mielikuvituksellista, sanoisinko! :)



Kuva


Ja hääkakun päälle tällainen värikäs pariskunta. Miksipäs ei! :)



Kuva


Kuva


Pöytäkoristeissa limejä voi käyttää samaan tyyliin kuin muitakin hedelmiä. Yhdistämällä esim. kukkiin, kynttilöihin tai veteen saa aikaan näyttäviä somisteita ja tyyliä voi vaihdella aina maalaisromanttisesta modernimpaan.


Kuva

Kuva


Kuva


Aaaah, kuumana kesäpäivänä häävieraille varmasti maistuis raikas ja kirpsakka limedrinkki, kuten caipirinha tai mojito! Tai miksei vaikkapa tequila! ;)


Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin; hauskaa viikonloppua!


10 kommenttia:

  1. Juuri suunnittelin noita booliastioita katsellessani, että boolin sekaan täytyy saada kyllä jotain rehuja ja limet on kyllä mainio vaihtoehto!
    Kyllähän ne noihin pöytäkoristeisiinkin sopii hienosti, mutta hääkimpussa ne voi loppuehtoosta olla vähän kuivahtaneen näköisiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boolin seassa limet toimii kyllä hyvin! Ja sitruunat, mansikat ja karambolat myös :) Pöytäkoristeiksikin voisin niitä ehkä jossain määrin harkita, mutta kuten sanoit, kimpussa saattavat "vähän" iltaa kohti nahistua :D

      Poista
  2. Nuo maljakoihin laitettavat limet tai sitruunat toimivat mielestäni hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kieltämättä ihan kivoja! :) Ja samalla ideallahan voi hyödyntää muitakin hedelmiä tai miksei vaikka vihanneksiakin; miltähän näyttäisi esim. kurpitsat, kurkut tai ananakset maljakoissa, hmmm...? ;)

      Poista
  3. Siis aivan ihana tuo kimppu, mä tykkään :)... ja noi hedelmät maljakoissa... tosin mulla tuli heti jano! mmmmm caipirinhaa.... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Slurps, kyllähän tuota kieltämättä joku kesäinen rinksu näillä helteillä maistuis ;) Ja tuo kimppu on omassa erilaisuudessaan kyllä tosi näyttävä!

      Poista
  4. Tuo hääkakunkoriste - en kestä!! Ihan huikee :D Mulla on selkeästi joku fiksaatio vaihtoehtoisiin kakunkoristeisiin, kuten se meidän tuleva käpypariskunta... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kieltämättä lähes yhtä hellyyttävä tämä sitruspariskunta kuin se teidän käpysamanmoinen :D

      Poista
  5. Ajattelin juuri, että mitähän vihreää sitä saisi sekoitettua veden sekaan makua tuomaan, mutta limehän on siihen oivallinen :).

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!