perjantai 9. toukokuuta 2014

Laatuaikaa

Hei ja anteeksi blogihiljaisuus. Keke on tämän viikon talvilomalla ja maanantaina suuntasimme mökillle rentoutumaan. Tai no rentoutumaan ja rentoutumaan, miten sen nyt ottaa ;) Tällaista laatuaikaa vietimme nimittäin kolme päivää:


Ennen.

Jälkeen.

Välillä satoi rakeita, välillä lunta, välillä tuuli ihan sairaan kylmästi ja välillä paistoi aurinko ihanasti ja lämmitti sen verran, että hikikarpaloita nousi otsalle. Tämä aika vuodesta oli kyllä aika ideaali halkohommille; ei ollu ötököitä tai liian kuuma/kylmä. Grillailtiin, saunottiin ja oltiin, ja kirsikkana kakun päällä katottiin tietenkin Euroviisujen semifinaali. Ah, tätä lisää! 

Hääjuttuja sen verran, että valokuvaajaa ei ole vieläkään valittu... Otettiin deadlineksi Keken talviloman päättyminen, mutta saapa nähdä saadaanko päätöstä vielä siihenkään mennessä tehtyä. Kiireinen viikonloppu tiedossa nimittäin. Noh, ei ressiä! :) Älkääkä te muutkaan stressatko turhia! Viikonloppuja! <3


4 kommenttia:

  1. Ei stressiä, ei. Kannattaa tehdä/viedä asioita aina silloin eteenpäin kun siltä tuntuu. Kunhan tietty jonkinsortin aikarajoissa pysyy.;) Näin ei aiheuta itselleen liika stressiä.

    VastaaPoista
  2. On teissä näköjään paljon muutakin kuin kauniit kasvot (hulluna kärsivällisyyttä ja patesta) ;D Älyttömän työn teitte, MAHTAVAA!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahihihihih :) Olihan tuossa kieltämättä aika iso työ, mutta mukavaakin omalla tavallaan :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!