perjantai 30. toukokuuta 2014

Haaveilua kihlajaisista

Tällaisena sateisena päivänä, kun aamulenkki jäi huonon kelin takia välistä eikä grillauskaan taida tuolla vesisateessa onnistua ja muutenkaan mieli ei ole korkeimmillaan, tuli mulla yhtäkkinen harmitus paristakin asiasta. 

Ensinnäkin mua alkoi harmittaa järjettömästi se, että me ei pidetty kihlajaisjuhlia meidän ystäville. Kuten oon jo ehkä joskus aiemminkin sanonut niin mun mielestä koskaan ei ole liikaa aiheita juhlaan, ja koska meille ei ole näillä näkymin tulossa häihinkään kutsua tälle vuodelle (buu!), niin en ymmärrä missä mielenhäiriössä jätin kekkerit pitämättä! Ehkä syynä oli vaan se, että energiaa ei yksinkertaisesti riittänyt silloin tammikuussa, kun oli kylmää ja pimeääkin. Sukulaisillehan me sellaiset pienimuotoiset kakkukahvittelut pidettiin, mutta ystäville ei.

Kun järjellä ajattelee, niin eihän kihlajaisia voi enää näin myöhään pitää. Meidän kihlautumisestahan on kohta jo puoli vuotta! :O Kukaan selväjärkinen ei järjestä juhlia näin paljon jälkikäteen. Vai järjestääkö?

Nyt, kun kesäkuu on ovella, yöt lyhenee ja kelit paranee, ois kuitenkin ihanaa järkätä jotkut juhlat ja muita juhlanaiheita tässä ei nyt varsinaisesti tule mieleen kuin meidän kihlautuminen. Huoh, ehkä mun täytyy vaan koittaa kehitellä jotain muuta juhlanaihetta niin saan edes jonkinlaiset kekkerit järjestää. Tai sit vaan odotella huomiseen, jolloin juhlitaan mun serkun valmistumista ja ystävän tupareita. Eiköhän se kesäpaardien aikakausi tästä taas lähde käyntiin! :) 

Toinen asia, mikä harmittaa on se, että me ei otatettu itsestämme kihlajaiskuvia. Sukulaisille pidetyillä kihlajaiskahveillakaan ei tainnut tulla yhtäkään kuvaa meistä räpsästyä :O En tiedä, miten se kuvien ottaminen aina unohtuukin niin totaalisesti :/ Ois ollu ihanaa ottaa muistoksi kunnon kihlajaiskuvat, joita voisi sitten vanhoina ja ruttuisina katsella yhdessä. Jotenkin tuntuisi vähän hassulta ottaa ne kuvat nyt, vaikka ei kai sillä ajankohdalla toisaalta niin väliä ole. Sitäkään en vaan oikein tiedä, että kuka ne kuvat sitten ottaisi. Emme taida ainakaan raaskia panostaa ammattilaiskuvaajaan tässä asiassa.

Huokaus. 

Ei mutta nyt saa loppua tää masistelu! Alan koota häiden biisilistoja. Hyvä musiikki, jos mikä, saa mut aina hyvälle tuulelle :) Illalla käyn lenkillä oli keli sitten millainen tahansa. Ja grilliherkut syntyy kyllä uunissakin. Think positive you people! :)



Kuva


16 kommenttia:

  1. Täältä pesee täyttä tsemppausta: jos juhlituttaa, juhlikaa! Jos haluat kuvat, hoitakaa itsellenne kuvaukset! Ei ole liian myöhä :)

    VastaaPoista
  2. Tiedän tasan tarkkaan miltä sinusta tuntuu! Meidän kihloihin menosta on jo kolme ja puoli vuotta ja näin jälkeenpäin on harmittanu ettei pidetty kihlajaisia. Eikä meistäkään ole kuin yksi umpisurkea kuva jossa kilistellään maljat meidän porukoilla. Ja siinäkin kuvassa minä katson alaspäin.. Minun mielestä ei ole liian myöhäistä pitää kihlajaisia, ei muuta kuin järkkäilemään! :) Näin monta vuotta myöhemmin voi jo sanoa että on myöhäistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurjaa, että harmitusta on ilmassa sielläkin suunnalla :( Mutta ihana kuulla, että mielestäsi ei ole liian myöhäistä pitää kihlajaisjuhlia tässä vaiheessa. Ehkä me vielä sellaiset järkätään tästä rohkaistuneina! :)

      Poista
  3. Mäkin harmittelen, ettei ikinä pidettykään sitten ystäville kihlajaisia. Ne vaan jäi jotenkin kiireiden jalkoihin. Samoin kolusin Pinterestistä kihlautumisen jälkeen inspiraatiota ihaniin kihlajaiskuvauksiin ja sisko lupas kuviakin räpsiä, mut eipä sitten tullut ikinä sellaista päivää/hetkeä kun olis ehtinyt ja jaksanut panostaa ulkonäköön ja etsiä joku kiva paikka kuvaamiselle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, harmi, että kihlajaisten pitäminen ja kuvien ottaminen jäi teilläkin kiireiden jalkoihin :( Se on kyllä jännä, että vaikka kovasti haluaisi juhlat järkätä/kuvia ottaa, niin monesti se ajan ja energian puute vaan jotenkin muodostuu esteeksi. Vaikka juhlathan voisi järjestää pienemmälläkin vaivalla esim. grillibilehengessä ja kuvauksetkinhan voisi toteuttaa arkisemmissa tunnelmissa, jolloin niihin ei tarvitsisi niin paljon ulkonäöllisesti panostaa. Mullakin on yksi kiva simppeli idea kihlajaiskuviin ja jotenkin näistä ihmisten kommenteista rohkaistuneena, taidan pyrkiä sen toteuttamaan :) Kiitos!

      Poista
  4. Hei beibe, voisitte ihan hyvin pitää kekkerit kavereille! Sanotte vaan rehellisesti tuon mitä ajattelit kylmyydestä yms. Tai sitten hei 'vuosi häihin' -pirskeet... :D
    Ja tää biisi tuli mieleen, kun luin tätä: Brad Paisley - She's everything! Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, nuo "vuosi häihin" -bileet on mahtava idea! Kiitos! Laitan ehdottomasti harkintaan!

      Ja hirmu kaunis oli tuo Brad Paisleyn kappale, piti käydä heti kuuntelemassa :)

      Poista
  5. Ehdottomasti järkkäät tyyliin puoli vuotta kihloissa bileet tai sitten enää vuosi häihin pippalot! Ihan varmasti kaverit on mielissään oli kekkereiden syy mikä tahansa. Kesällähän kaikki haaveilee mukavasta yhdessäolosta ja fiilistelystä! Ja vaikka minä voin ottaa ne kuvat jos et muita halua/jaksa miettiä. Mennään jonnekki hienoon paikkaan vaikka luontoon ja aletaan räpsiä. Siinä on vara venkslata ja napsia niin monta kuvaa, että ootte tyytyväisiä. Eiku hymyä huuleen ja Say Cheese!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nuo "vuosi häihin" -bileet, joita Ilma kuin morsiankin tuossa yllä ehdotti on kyllä aivan mahtava idea! Ja myös nuo "puoli vuotta kihloissa" -bileet, mutta jos juhlat haluttaisiin pitää ihan päivälleen puolen vuoden päässä kihlautumisesta niin päiväksi sattuu tiistai, joka ei ehkä ole se kaikista otollisin päivä bileiden kannalta :)

      Ja kiitos ihana, kun tarjouduit kuvaajaksi! <3 Kuten tuossa jo Idalle kerroinkin, niin mulla ois yks sellanen simppeli idea, johon ei tarvitse kovin paljoa järjestelemistä. Tosin siihen tarvis ehkä jonku hienomman kameran... Täytyy katsoa keltä sellanen liikenis. Ihana ois kyllä räpsiä kuvia myös jossain luonnossa. Täytyy mietiskellä tässä. Mutta pakko on kyllä kuvat ottaa! :)

      Poista
  6. Ei ole meistäkään kihlakuvaa saati minkäänmaan valokuvaa yhdessä. Tekisi mieli kyllä otattaa kihlakuvat näin kesällä. Mutta sitten iskee hinku teettää SaveTheDate-kortit ja sitten ei kyllä hyvä heilu...

    Me pidettiin tammikuussa kaverijuhlat, juuri sen takia, kun tammikuussa harvemmin mitään hippoja on, oli kyllä kivaa, vaikka ulkona olikin kylmää ja pimeää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat jossain kauniissa paikassa luonnon helmassa aurinkoisena kesäpäivänä ois kyllä niin kivat! Meille tuskin tulee Std-kortteja, kun oon niin avoimesti kertonu kaikille meidän häiden ajankohdasta :) Mutta sellaisetkinhan voi toteuttaa pienelläkin budjetilla, joten kuvien ottoon siitä vaan, hopi hopi ;)

      Juhlat ois kyllä ollu kivat pitää just tuon takia tammikuussa, kun sillon harvemmin mitään kemuja on. Hyvän ajankohdan siis valkkasitte :)

      Poista
  7. Meistäkään ei ole varsinaista juhlakuvaa kihloihin menon jälkeen. Kun käytiin Hesan suunnalla hakemassa sormukset ja syömässä yhdessä ravintolassa, pyysimme tarjoilijaa ottamaan meistä kuvan. Olihan sormukset juuri saatu sormiin.:)
    Ja bileistä, niitä voi pitää aina!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, tuohan on ihanaa, että hetki on kuitenkin ikuistettu tarjoilijan toimesta! :) Party party party! :)

      Poista
  8. I'm in jos bileet järjestät ;) Ei oo myöhä! Tarvitko apua suunnittelussa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana oot! <3 Kiitos avun tarjoamisesta! Kahtellaan tässä vielä, saammako bilheet aikaiseksi ;)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!