tiistai 22. huhtikuuta 2014

Miten kommentoida?

Näin pääsiäispyhien jälkeen ja arjen taas alettua on mielestäni sopiva aika kiittää kaikkia blogini lukijoita ja erityisesti kaikkia teitä kommenttien jättäjiä! Ette arvaakaan kuinka paljon ne lämmittävät mieltäni! Joten kiitoskiitoskiitoskiitos! Ja vielä Tack, Takk, Thank you, Spasiba, Gracias ja Merci, jos linjoilla sattuu vaikka olemaan kansainvälisiä seuraajia! :D

Kommentointiin liittyen ajattelinkin tällä kertaa kirjoittaa pienen opastuksen siitä, miten se kommentin jättäminen tänne blogiini oikein onnistuukaan. Kaikki kouluikäiset ja varmaan jo nuoremmatkin tämän varmasti osaavat, mutta kun itse aloitin blogien lukemisen, oli tälle tekniikan ihmelapselle ja joskus dinosaurusaikana koulun käyneelle kovinkin epäselvää, miten kommentointi itse asiassa tapahtuu. Tässäpä siis perusohjeet kommenttien jättämiseen.

  • Varsinaisen blogitekstin alla on laatikko, joka näyttää jotakuinkin tällaiselta:

  • "Ei kommentteja" -tekstin tilalla voi tietenkin lukea myös "1 kommentti", "2 kommenttia", "3 kommenttia" jne, mikäli tekstiä on sattunut kommentoimaan joku jo ennen sinua. Klikkaa kyseistä kohtaa, jolloin kommenttilaatikko ja mahdolliset kirjoitukseen jo aiemmin tulleet kommentit avautuvat.
  • Kirjoita kommenttisi kohtaan "Lisää kommenttisi..."
  • Tämän jälkeen valitse millä nimellä haluat julkaista kommenttisi "Kommentti nimellä" -vetolaatikosta. "Nimi/URL-osoite" -kohdan vetolaatikosta valitsemalla, voit kirjoittaa avautuvaan laatikkoon "Nimen" kohdalle oman nimesi tai jonkin keksimäsi nimimerkin. "URL-osoitteen" kohdalle ei ole pakko kirjoittaa mitään, mutta halutessasi voit lisätä siihen esim. oman blogisi nettiosoitteen. Jos sinulla on Googlen tai jonkun muun vetolaatikossa näkyvän palvelun tunnukset, voit tietenkin valita kommentointinimeksi myös jonkin niistä. "Nimetön"-kohdan valitsemalla, voit jättää kommenttisi anonyymisti.
  • Lopuksi julkaise kommentti painamalla "Julkaise"-nappia.

Heleppua ku heinänteko! Jään innolla odottamaan kommenttejanne! :) Puspus <3


4 kommenttia:

  1. *TESTING* :D ja näyttää kommentointi toimivan! Huvittavaa muuten että ollaan kaimoja ja vieläpä samalta paikkakunnalta ;) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva että toimii! ;)

      Eikäää! Onpa kyllä melkoinen sattuma törmätä samannimiseen hääbloggariin ja vielä samalta paikkakunnalta! Vielä kun sattuisi sama hääpäivä niin johan ois! :) Ihan mahtavaa! Jään mielenkiinnolla seurailemaan blogiasi! :)

      Poista
  2. tää oliki hyvän muistin virkistys! meinaa hävettävän usein kommentointi unohtua :/ ooon huono lukija!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi älä Viivi soimaa itseäsi! Vaikka kommenttejasi on ihana lukea, en missään nimessä halua, että otat kommentoinnista tai kommentoimattomuudesta minkäänlaisia paineita! <3 Halusin vain kertoa kuinka antoisaa lukijoiden kommentteja on lukea ja kuinka paljon ne ihan todella mulle merkitsevät!

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!