keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Yhteenveto hääpukujen sovituksista Tukholmassa

Tässä vielä lyhyt yhteenveto Tukholman reissusta. Vierailin siellä siis kahdessa hääpukuliikkeessä:


1. Milagro de Nahrin

- Vastaus sähköpostiini tuli vasta viikon päästä
- Pienehkö liike
- Puvut aika yksipuolisia merkkipukuja
- Yksi koko per puku
- Sovitusajat myöhässä
- Myyjä ihan kiva, vaikka hänestä huokuikin epäilys siitä, etten kuitenkaan osta pukua vielä, koska häihimme on yli vuosi aikaa


2. LILLY Brud & Fest

- Nopeaa sähköpostikirjeenvaihtoa
- Sopivan kokoinen ja viihtyisä liike, isompi kuin keskustelupalstojen perusteella odotin
- Esillä monta kokoa samasta puvusta, joten pukujen sovittaminen oli näppärää, kun koko oli aina oikea eikä liian pieni tai suuri. Mun puku sattui olemaan ainoa lajiaan ja oikean kokoinen :)
- Puvut mielestäni edullisia
- Liikkeessä oli meneillään alennusmyynnit (5.6.2014), joten sain omasta mekostani yli 400€ alea, mikä ei haitannut yhtään :)
- Todella kiva myyjä; asiantunteva ja asiallinen, mutta myös erittäin ystävällinen ja hienotunteinen
- Plussaa mukava sohva, kahvi ja vaahtokarkit, joista makutuomarit saivat nauttia sovituksen aikana :)


Valitettavasti en osaa sanoa, kuinka hyvin myyjät olisivat osanneet kommunikoida esim. englanniksi, sillä me höpöteltiin ruotsiksi.


Tarkoituksenani oli käydä myös Bridal Outletissä perjantaina, mutta koska puku löytyi jo torstaina LILLYstä, ei sinne ollutkaan tarvetta matkata. Suomenkielisen sähköpostikirjeenvaihdon perusteella voin kuitenkin kehua Bridal Outletiä. Palvelu tuntui olevan todella joustavaa ja mitä ilmeisimmin puvut ovat tuossa liikkeessä hirmu edullisia. 

Muista harkitsemistani liikkeistä sen verran, että Zelini Brud & Festiin laitoin viestiä heidän nettisivujensa kautta ja ystävällinen vastaus tuli suht nopeasti. Sinne ei siis voinut varata sovitusaikaa etukäteen, mutta he toivottivat tervetulleeksi ilman ajanvarausta. White Brud & Festistä vastaus tuli myös aika pian ja heillä ei valitettavasti ollut vapaita aikoja haluamilleni päiville. Côsmos Bröllopsexperterna -liikkeestä en saanut lainkaan vastausta sähköpostiini ja Drottninggatanin Brud & Festiin laitoin heidän nettisivujensa kautta viestiä jääden ilman vastausta. Muihin täällä listaamiini Tukholman hääpukuliikkeisiin en ollut yhteydessä.

Abba the Museum.
Kaiken kaikkiaan oli kyllä mukava reissu! Puku löytyi, sain viettää laatuaikaa velun ja äipän kanssa, vierailtiin Abba-museossa, kierreltiin vanhassa kaupungissa ja syötiin hyvin. Erityismainintana täytyy kehua meidän torstai-illan ohjelmaa, dinnershowta nimeltään En jävla massa hits. Kyseessä oli siis show, jossa neljä järkyttävän kovaa laulajaa esitti hitokseen hyviä hittejä meidän nauttiessa muun yleisön tapaan kolmen ruokalajin illallista. Ruoka oli hyvää, tunnelma katossa ja esiintyjät huippuluokkaa. Suosittelen!


En jävla massa hits.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!