torstai 26. kesäkuuta 2014

Hyvä kiertämään

Maaliskuun loppupuolella Pitsiniekka-hääblogin Kirsi ilahdutti minua sähköpostilla, jossa hän haastoi minut mukaan jakamaan hyvää. Kyseessä on hääblogeissa kiertävä Hyvä kiertämään -blogihaaste, jonka ideana on kiittää muutamaa blogin ahkerinta kommentoijaa pienellä lahjalla. 

Tukholman matkalta kotiuduttuani löysin postilaatikosta Kirsin lähettämän ihanan yllätyksen. Hän oli miettinyt kaiken aina väriä myöten lahjan saajan näköiseksi, jopa postimerkki oli sävy sävyyn. Lahjaan oli siis todellakin nähty vaivaa ja uhrattu ajatusta. Kiitos vielä kerran Kirsi!

Lupasin Kirsille tuolloin maaliskuussa, että koska blogini on vielä sen verran tuore tapaus, laitan hyvän kiertämään hiukan myöhemmin; sitten kun blogiini on kertynyt jokunen kommentti lisää. Ja nyt niitä on se jokunen tullut. Kiitos kaikki! <3


Kuva

Vain toinen blogia pitävä voi ymmärtää, kuinka paljon joka ikinen kommentti ilahduttaa ja kuinka ne oikeasti ovat tämän blogin kirjoittamisen suola ja sokeri. Kommentit ja se tunne, kun pystyn jotakuta blogiteksteilläni auttamaan tai piristämään, on vaan niin parasta. Arvostan sitä ihan todella paljon, että joku jaksaa vaivautua ja jättää kommentin. Monesta kommentista on ollut minulle ihan konkreettista apua ja voi kuinka monta kertaa olenkaan löytänyt itseni hymyilemästä niiden äärellä. On niin kiva keskustella ja jakaa ajatuksia teidän kaikkien kanssa. 

Ylisanoja tästä aiheesta voisin jatkaa loputtomiin, mutta siirrytään nyt kuitenkin itse asiaan. Laskin perinteisiä kynää ja paperia apuna käyttäen, ketkä ovat kommentoineet blogiani eniten ja... *rumpujen pärinää*... haluaisin nyt haastaa mukaan hyvän jakamiseen seuraavat blogiani ahkerimmin kommentoineet ihanat blogimorsiamet:


...jotain Rock´n´Rollia -blogin Monikan

Puzzle Bride -blogin Puzzlebriden


Tarkistakaa sähköpostinne, sinne pärähtää ihan kohtsilleen postia :)


Tämän lisäksi erityiskiitos blogiani eniten kommentoineelle (ei blogimorsian):


Oh Mama! -blogin Anne-M:lle <3


Ja vielä erityismaininta anonyymi-Mialle, joka on saanut leukani loksahtamaan yhtäläisyyksiemme vuoksi aivan uskomattoman monta kertaa ;D


Kiitos! Thank you! Tack! Spasiba! Gracias! Merci! Myös kaikille muille kommenttien jättäjille! Ette tiedäkään kuinka iloiseksi olette minut niiiin moneen kertaan tehneet!

4 kommenttia:

  1. Kiitos maininnasta, Maria :D On kyllä aina hauska lukea tekstejäsi ja huokailla, että taas sama ajatus :D Minäkin olen löytänyt pukuni jo, ihan Oulusta jo ennen Tukholman reissua, joten siellä ei tarvinutkaan käydä liikkeissä :) Ihanaa, että sinäkin löysit omasi sieltä samoihin aikoihin! Pääsin muuten eilen häihin meidän hääpaikalle ja kirkkoon, kylläpä oli ihana se tila ja toimi tosi hyvin ja oli myöskin ihanan viileä helteellä! Erittäin hyvä valinta meiltä kyllä! :)
    -Mia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos itsellesi, kommenttejasi on tosi kiva lukea! :)

      Iiik, mahtavaa, että sinäkin olet löytänyt hääpukusi! Onnittelut! Se on varmasti upea!

      Onpa huippua, että pääsit testaamaan hääpaikkamme ja -kirkkomme ihan tositoimissa :) Kirkossamme en olekaan vielä kertaakaan sormusten vaihtoa todistanut. Juhlapaikalla olen muutamat häät tanssinut ja minunkin mielestä tila toimii hyvin eikä ole ollenkaan ahdas (riippuen tietenkin vieraiden lukumäärästä). Oi, ja onpa mukava tietää, että siellä on tarpeeksi viileää helteillä! Voi kunpa itsekin pääsisin edes joihinkin häihin ennen omiamme!

      Poista
  2. Ainiin, tietysti myös minä olen suunnitellut violetteja hääkorkkareita :D Katariinassa saa värjättyä korkkarit minkä väriseksi vain ja heidän facebook-sivuillaan silmiini osui violetit kengät!! :) Silti mietin vielä mustien, valkoisten ja violettien välillä... Ihanat kengät olit kyllä löytänyt ja halvalla!
    -Mia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, violetit korkkarit, kuinkas muutenkaan! :D Täytyy ehkä käydä tuolta Katariinasta kysymässä, että olisiko noita minun kenkiäni mahdollista värjätä. Tosin voi olla, että haluan kuitenkin pitää ne valkoisina, mutta ainahan voi tiedustella :) Sulle sopii varmasti sekä valkoiset, mustat että violetit kengät. Vaikea valinta edessä :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!