tiistai 17. kesäkuuta 2014

Näin se löytyi: MUN HÄÄPUKU

Saavuimme LILLY Brud & Festiin aika lailla ajallaan. Liikkeessä ei ollut muita, vaan ihana Maria (nätti nimi naisella, vai mitä? ;D) otti meidät lämpimästi vastaan pirteän oransseine hiuksineen. 

Lähdimme jälleen liikkeelle sillä, että kerroin minkä mallista pukua olin hakemassa. Maria löysi nopeasti muutaman vaihtoehdon, joita kävimme avoimin mielin sovittamaan. Pari ensimmäistä pukua olivat oikein kauniita, mutta malli ei ollut täydellinen vartalotyypilleni. 

Puku, jota seuraavaksi sovitin, oli tämä:


LILLY 08-3261. Kuvat täältä.


Puvun yläosa on todella kaunis ja pitsi istui hyvin. Usein tuollaiset pitsiyläosat ovat olleet mulle isoja ja sen takia näyttäneet vähän hassuilta, mutta tässä puvussa pitsi oli perfect. Tämän puvun alaosa jätti kuitenkin toivomisen varaa. Se oli mielestäni liian simppeli ja malli tylsähkön a-linjainen. Mutta kaunis puku kaikkiaan ja istui kuin hansikas.

Siirryimme kuitenkin eteenpäin ja sovitin tässä kuvassa oikealla olevaa LILLYn pukua:


Kuva

Puku oli oikein sievä ja kirjailut kauniita, mutta se ei kuitenkaan oikein ollut tyyliseni. Helma oli liian runsas makuuni ja siinä ei vain ollut sitä jotain. Se sai minut myös mielestäni näyttämään isommalta kuin mitä oikeasti olen. 

Kuten näistäkin pukujen kuvailuistani näette, en välttämättä osannut joka kohdassa ilmaista tuntojani erityisen hyvin Marialle, mutta hän ymmärsi kuitenkin heti, mitä tarkoitin ja juuri sen takia koin palvelun todella ammattimaiseksi. Maria oli hienotunteinen ja poistui usein kauemmaksi ja antoi meidän jutella ja keskustella rauhassa puvuista ja tuntemuksista, joita ne saivat aikaan. Poistumiselle ei edes varsinaisesti olisi ollut tarvetta, sillä mehän puhuttiin suomea, jota hän ei ymmärtänyt :)

Sovitin myös muutamia muita pukuja, joista mikään ei kuitenkaan erityisesti jäänyt mieleeni, eikä niistä näin ollen tullut otettua kuviakaan. Lopulta Maria sanoi tekevänsä vielä yhden ja viimeisen kierroksen hääpukujen lomaan ja hänen tullessa takaisin eräs mekko kainalossaan, aavistin, että olemme lähellä etsimäämme. 

Puimme tuon puvun päälleni ja tunne vahvistui. Astuin ulos sovituskopista ja ensimmäiset sanani olivat jotain niinkin maagista kuin "tää on tosi kiva" :D Siinä keikistellessäni peilin edessä yllättävänkin hiljaisena tunne vahvistui edelleen, ja kun siirryimme liikkeessä hiukan eri tilaan ja parempaan valoon, oli valinta tehty. Vielä kun mallailimme pukuun hiukan lisää blingiä, menivät kylmät väreet läpi vartaloni. "Tämäkö se on se tunne, josta kaikki morsiuspukunsa jo löytäneet, ovat kertoneet?", mietin. Ja se se taisi olla. 

Jännä vain, että sekä äitini että minun piti kuitenkin makustella pukua yllättävänkin pitkään ennen kuin tajusimme, että siinä se on. Mulle puvun löytyminen oli täysi yllätys! En ollut ollenkaan kuvitellut, että se todellakin voisi tuolta reissulta löytyä ja luulen, että juuri tuo yllätysmomentti vaikutti eniten reaktiooni, kun laitoin puvun päälleni. En vain voinut uskoa silmiäni, että siinä se todellakin oli :)

Sen verran voin puvusta paljastaa, että se on yllättävän simppeli alkuperäiseen visiooni nähden ja puvun materiaalia en todellakaan olisi uskonut päälläni näkeväni :) Katsotaan vielä, josko laittaisin siitä jossain vaiheessa jonkin pienen pilkistyskuvan tänne blogiin. En kuitenkaan lupaa vielä mitään! :)

Ja vielä yksi ihana yksityiskohta: 

Kun olimme tässä kyseisessä LILLYn myymälässä löytämässä hääpukuani, saimme kuulla, että kaasoni on saanut tyttären. Tervetuloa sukuun pienen pieni söpöläisrinsessa! <3 Kysyimme heti Marialta, että onko puvullani nimeä, mutta eihän noilla LILLYn puvuilla valitettavasti ole kuin pelkät tylsät numerosarjat :/ Mutta Maria ehdotti heti, että tytön nimeksi tulisi Lilly liikkeen nimen mukaan. Saapa nähdä kuinka käy ;D


11 kommenttia:

  1. Onnittelut vielä puvun löytymisestä! Nyt jäi hirveästi mietityttämään millaisen puvun olet itsellesi oikein löytänyt. Kurkistuskuva kiinnostaisi, mutta ymmärrän kyllä, jos haluat pitää puvun salaisuutena häihin asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen kyllä iloinen, että puku löytyi :) Jospa minä jossain kohtaa tänne jonkinlaisen pilkistyskuvan uskaltaisin laittaa ;)

      Poista
  2. Kuulostaapa mukavalta sovittelukokemukselta! :) minullakin on hääpukuna Lillyn puku. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokemus oli kyllä tosi hyvä! Myyjä huippu ja liikkeessä mukavan rauhallista. Oi, en muistanutkaan, että sullakin on LILLYn puku! Hyvin ollaan valittu! ;)

      Poista
  3. Hienoa, että löysit puvun ja palvelu oli ilmeisen hyvää. :)
    Kyllä me nyt täällä toisella puolen ruutua kovasti haluaisimme edes jonkun helmatyllin nähdä, että ota nyt vain kiltisti meille kuva. :)
    Mukavaa kohta alkavaa juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä huippua, että puku löytyi! :) Ja palvelu oli erinomaista!

      Ehkäpä minä hetken sulateltuani joskus myöhemmin uskallan kurkituskuvan tänne laittaa ;)

      Hyvää jussia myös sinne!

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Ihanaa, että puku löytyi noin vaivattomasti :)

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!