tiistai 25. helmikuuta 2014

Kihlajaiskaffittelut

Vaikka minulla on sellainen tunne, että kihlajaisia ei nykyään enää kovin usein juhlita, päätimme sulhon kanssa järjestää pienimuotoiset kekkerit kihlautumisemme kunniaksi. Lähinnä sukulaisiamme varten, sillä luulen, että monissa perheissä on odotettu tätä ilouutista jo pitkän aikaa ;) Olen itsekin niin iloinen ja tohkeissani siitä, että olemme vihdoin kihloissa, joten miksipä sitä riemua ei sitten jakaisi rakkaimpiensa kanssa! Kutsuimme kahvittelemaan tällä kertaa perheemme ja lähisukumme.

En jaksanut ottaa asiasta sen suurempaa stressiä, vaan tilasin pitopalvelusta voileipäkakun, ja leivoin itse muutaman makean kakun sen lisäksi. Myös äitini oli apuna keksejä ja kuivakakkuja loihtien. Lisäksi hankimme Alkosta muutaman pullollisen kuohuvaa tervetulomaljoiksi.

Vaikka emme olleet varsinaisesti mitään lahjoja pyytäneetkään, tuli niitä silti. Ja ihania tulikin! Esittelen tässä teille niistä muutaman.

Saimme mm. tämän ihanan lemmenlukon...

...joka oli paketoitu kauniiseen pitsillä ja meidän kuvalla koristeltuun sinkkirasiaan.

Lukon mukana tuli lappunen, jossa luki näin: 

"Lemmenlukko on merkki kahden ihmisen rakkaudesta toisiinsa. Perinne on saanut alkunsa Aasiasta ja rantautunut Unkariin ja sieltä pikkuhiljaa muualle Eurooppaan. Rakastavaiset kaiverruttavat nimensä ja tärkeän päivämäärän lukkoon. Sen jälkeen he lukitsevat lukon kiinni sillan kaiteeseen ja sinetöivät näin rakkautensa iäksi. Avain heitetään veteen. Jos liitto halutaan purkaa, avain on ensin sukellettava vedestä, jotta lukko voidaan aukaista ja lupaukset raukeavat. Virallisia rakkauden siltoja on ympäri maailman ja Suomessakin suurimmissa kaupungeissa. Olkoon tämä lukko siis merkki rakkaudestanne ja siitä mitä merkitsette toisillenne." 

Aivan ihana lahja systeriltäni, hänen perheeltään ja mummultani! <3 

Olen jo pitkään haaveillut tällaisesta lukosta. Itse asiassa vuodesta 2007 lähtien, jolloin kävimme sulhon kanssa Riiassa, ja näin siellä alla olevan rakkaudensillan.


Rakastavaisten silta Riiassa.

Meillä on vielä mietinnän alla mihin siltaan kävisimme lukkomme kiinnittämässä. Idea, että lukitsisimme lukon pienen kotikylämme siltaan, kirvoitti hyvä naurut! :) Voisimme sitten vanhana mummuna ja pappana käsikkäin päiväkävelyllä sillalla käydessämme muistella pitkää elämäämme yhdessä. Toisaalta ajatus ulkomaille lähdöstä ja lukon kiinnittämisestä jonkun suuremman kaupungin siltaan on myös houkutteleva. Matkakuumetta meinaa nimittäin pukata, kun luen muiden bloggaajien häämatkasuunnittelmista :)

Tämän hauskan lahjan saimme sulhon isosiskolta ja hänen mieheltään.


Sulho on pienenä poikana lukenut paljon Aku Ankkoja ja tilasin hänelle itse asiassa viime lokakuussa synttärilahjaksi Aku Ankka -lehden vuosikerran, kun hän oli kaipaillut jotain lukemista unilääkkeeksi. Tämä hauska taskukirja sopii meille kuin nenä päähän myös siksi, että sulho harrastaa kalastusta ja kitaransoittoa. Kirjan nimikin on erittäin osuva. Ihanaa, kun ihmiset keksii näin sopivia lahjoja!


Kauniita kukkia.


Vaikken pinkin värin ylin ystävä olekaan, niin nämä sulhon pikkusiskolta ja hänen poikaystävältään saadut kukat ovat kyllä henkeäsalpaavan kauniita!


Lahjapöytä koko komeudessaan (sormusnalle pääsi myös kuvaan).

Saimme todella ihania ja kuin meille räätälöityjä lahjoja. Vielä kerran kiitos niistä kaikista! Kaikista tärkeintä oli kuitenkin saada viettää sunnuntaipäivää rakkaiden läheisten kanssa kihlaustamme juhlien! Häitä odotellessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!