torstai 11. syyskuuta 2014

Syysterveiset, syysterveiset, syysterveiseeet!

Kävin iltapäivällä kävelyllä ja niin se vain täytyy myöntää, että syksy on tullut. Ainakin tänne Oulun korkeudelle. Vaikka tuuli on vielä yllättävänkin lempeä, on se silti navakka ja lehdet lentelevät puista sen voimasta. En muuten varmasti olisi edes jaksanut lähteä tänään kävelylle, mutta viime postauksessa kertomani liikuntahaaste pakotti minut lenkkipolulle ja hyvä niin :)


Otettu joitakin viikkoja sitten lenkkipolun varrelta.

Muutama päivä sitten Kärkkäisellä käydessäni bongasin sellaista kivan näköistä hopeista glitter/pitsilahjapaperia ja tajusin, että sellaistakinhan voisi periaatteessa käyttää pöydissä kaitaliinana. Tai miksei vaikka tapettiakin. Rakastuin nimittäin ihan täysillä tällaisiin kokopaljettisiin pöytäliinoihin, mutta niiden hinta on aika suolainen, joten taitavat jäädä pelkäksi haaveeksi, buu. Tässä muutama esimerkkikuva. Katsokaa nyt kuinka UPEITA!


Kuva


Kuva


Kuva

Ne sellaiset kuitusilkkikaitaliinat on musta jo vähän nähtyjä, vaikka ihan nättejä sinänsä ovatkin... Mutta jotain vähän erityylistä hopeista ja kimmeltävää kaitaliinaa voisin hyvinkin harkita pöytiimme. Tokihan paperi/tapetti ei ole kovin kestävää ja menee kastuessaan nopeasti pilalle, mutta ehkä ne yhdestä illasta selviäisivät jotenkin edes kunnialla. Voisinkin muuten joskus lähiaikoina kirjoitella, millaista koristusta olen ylipäänsä ajatellut juhlapaikan pöytiin ja ehkä voisin tehdä jonkinlaisen alustavan koekattauksenkin.

Toinen asia minkä bongasin Kärkkäisen hyllystä oli hopeiset kakkupaperit. Miten en ole muka nähnyt niitä missään aiemmin? :O Ovathan ne kalliimpia verrattuna perusvalkoisiin, mutta niitähän voisi laittaa esim. viirinauhoihin aina sinne tänne valkoisten kakkupapereiden lomaan.

Eilen kirpparilla käydessäni tarttui sieltä mukaani 3 muovikauhaa karkkibuffettiin (yht. 0,50€) ja lasinen karahvi viskibaariin (1€). Lisäksi ihana kaasoni A bongasi Facen roskalava-ryhmästä ilmoituksen lasipulloista, jotka saisi noutaa ilmaiseksi ihan täältä meidän lähistöltä. Kerkesin vastikään pyytää lähisuvun naisia laittamaan jemmaan kirkkaita pulloja, jos sattuvat sopivanlaisista pulloista virvokkeita nauttimaan. Nyt pulloja ei enää tarvitakaan ihan niin älyttömästi, sillä sain vajaat 40 pulloa tuolta mukavalta roskalavaihmiseltä, jee! :) Näihin pulloihin meillä on siis ideana laittaa kukkia juhlapaikan pöydille.


Kakkupaperikuva täältä.

Muuten yksi syy siihen, miksi täällä blogin puolella on ollut viime viikkoina aika hiljaista on se, että olen ladannut Spotifyhin puhelimeen listaamiani biisejä. Se on ollut yllättävän työlästä ja aikaa vievää, vaikka kappaleita ei varsinaisesti ole enää edes tarvinnut miettiä, sillä nehän oli listattu valmiiksi. Tein muutaman erityylisen soittolistan (bilebiisejä, rauhallisempia kappaleita ruokailun ajalle, slovareita ja humppamusiikkia) ja biisejä on nyt noin 60 tunnin edestä, hups :D Täytyy vissiin "vähän" karsia niitä tai sitten pitää useamman päivän kestävät häät :D Tai kuten siskoni ehdotti, soittaa musiikkia pikakelauksella :)

Ps. Mää nään joka toinen yö unta karkista. Nimim. Muutama viikko karppausta takana :)

6 kommenttia:

  1. Täällä myös ihastellaan paljettipöytäliinoja. Niin upeita etenkin talvihäissä ja miksei muissakin talvijuhlissa - vaikka uutena vuotena! :) Hmm... Pitäisiköhän hankkia Sarandian somistevuokraamoon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot oikeassa; talvihäihin ja muihin talven juhliin sopisivat kyllä aivan erityisen hyvin! Tuo onkin yksi syy, miksi oon viime aikoina alkanu haaveilla talvihäistä... Mutta ehkä me ei nyt enää tässä vaiheessa lähdetä hääpäivämäärää muuttelemaan :) Ja kyllähän nuo laittaa passaamaan elokuisiin häihinkin, jos niikseen tulee :) Oi, hanki ihmeessä tuollaiset Sarandian valikoimiin! Uskon, että niille on kysyntää.

      Poista
  2. Paljettipöytäliinat <3 Näyttävät tosi upeilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Nuo on kyllä niin näyttävät ja ihanat, ai että! <3

      Poista
  3. Hopeiset kakkupaperit ovat kyllä kiva löytö! Itse en ole kakkupaperi-ihmisiä, mutta nuo ovat kyllä PALJON tyylikkämmät, kuin valkoiset.
    Paljettipöytäliinat on kanssa hienot!

    Musiikki pikakelauksella kuulostaa hyvältä idealta, tuleepa kaikki biisit kuunneltua! xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans tykkään enemmän noista hopeisista kakkupapereista kuin valkoisista. Ja nuo paljettipöytäliinat; I'm in love, ah! <3 Oon tässä huomannu, että hyviä biisejä on aivan liikaa, joten pikakelaus ois kyllä hyvinkin varteenotettava idea ;) Sit vielä Pikkuoravat esiintymään ja heliumpalloja koristeeksi niin vähän erilaisempi teema olis valmis! :D

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!