tiistai 23. syyskuuta 2014

Ensimmäiset Facebookin hääkirppishankinnat

Nyt on täälläkin päässä tehty ensimmäiset ostokset Facebookin hääkirppikseltä. Vinkkinä niille, jotka eivät vielä ole liittyneet Naamakirjassa tuollaisille sivustoille, että sieltä löytyy ainakin seuraavanlaiset ryhmät, joissa voi tehdä hääaiheisia hankintoja ja tietenkin myös myydä omaa ylimääräistä hääkrääsäänsä pois: Hää-kirppisHääkirpputori, Kierrätetään Häät!Myydään/Ostetaan HÄÄPUVUT ja MYYDÄÄN/OSTETAAN HÄÄPUKUJA.

Mun ensimmäinen hankinta tuollaiselta hääsivustolta oli tällainen:


Ensin edestä ja sitten takaa.

Tietenkään nämä äkkiä räpsäistyt kuvat eivät tee bolerolle oikeutta, mutta ehkä saatte näistä kuitenkin jonkilaisen käsityksen. En kyllä yhtään tiedä haluanko ylipäänsä tämäntyylistä boleroa hääpäivänämme kantaa, mutta onpahan ainakin valmiina, jos tällaiseen päädyn. Bolero maksoi huimat 20€ postikuluineen, joten ymmärrätte varmaan, kun sanon, etten voinut jättää ostamatta :)

Heti seuraavana päivänä bongasin hääkirppikseltä violetteja pom pomeja Oulusta, ja kun sain tingittyä vielä hinnassakin hieman, kävin heti samana päivänä hakemassa nämä kolme kassillista huomaani vaivaisella 10€:lla:




Oon ihan tyytyväinen, että nämä pom pomit on jo avattu. Myyjä nimittäin kertoi, että ensimmäisen pom pomin avaaminen oli vienyt häneltä puoli tuntia! :O Huhhuh! Kun noita vähän pöyhii ja asettelee niin varmasti ajavat asiansa juhlapaikan kaunistamisessa. Varsinkin jos ne kiinnitetään korkealle kattoon, niin kukapa niitä sieltä kovin tarkkaan pääsee tarkastelemaan ;)

Mulla on muuten pom pomien kanssa vähän sellainen viha-rakkaussuhde. Välillä oon ihan varma, että niitä tulee häihimme ja välillä taas en halua niitä missään nimessä. Ennen näiden hankkimista mulla oli menossa jälkimmäinen vaihe, mutta kas kummaa, kun sain nämä käsiini niin niin se vaan mieli taas muuttui :) Tuskin kuitenkaan hommaan noita enää kovin paljoa lisää... Korkeintaan ehkä muutaman vaaleanvihreän. Ja valkoisen. Mutta that's it! Vai pitäiskö sittenkin....? Saa nähdä, mitä mieltä oon ensi viikolla :D

Vielä loppuun muistutus, että tänään alkaa AVAlla klo 21.30 Reckless Love -yhtyeen solistin glamrokkari Olli Hermanin juontama ohjelma Kaikkien aikojen kosinta. Kuinkahan tuota pystyy katsomaan silmät kostumatta? :) 

12 kommenttia:

  1. Minäkin ajattelin ensin, että meillehän ei mitään pompomeja tule.
    Eipä vissiin, olen jo ostanut Ikeasta silkkipaperipakkauksen niiden tekemistä varten...
    Todennäköisesti revin hermoni ennen kuin ne ovat valmiit, mutta haasteita olla pitää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, on se kyllä jännä juttu, miten nuo mielipiteet tässä hääsuunnittelun aikana tuppaavat muuttumaan :D Tsemppiä urakkaan! :)

      Poista
  2. Mä en oo saanut aikaiseksi liittyä mihinkään fb-kirppikseen, mutta täällä olen pyörinyt ja muutaman hankinnankin olen tehnyt: http://www.naimisiin.info/yhteiso/forum/164-haeaekirpputori/

    Mä tein mun morsiuskimppua varten pari pienempää pompomia ja lisäsin niihin varren. Niistä tuli ihan hauskan näköisiä kukkia. Voisin käyttää niitä vaikka koristelussa, jos/kun ne kaikki ei mahdu kimppuun. Mulla olis vielä vähän valkoista silkkipaperia. Sähän voisit toivoa siitä tehtyjä pompomeja mun toivomusarvonnasta :D http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2014/09/toivomusarvonta.html (tosin taiteltujen pompomien lähettäminen pks:lta Ouluun voi ollahieman haastavaa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Olen tietoisesti pyrkinyt pysymään poissa tuolta naikkareiden sivustolta, mutta ehkä mä sinne nyt kuitenkin sun rohkaisemana menen :) Jotenkin näissä hääblogeissa, Naamakirjassa ja Pinterestissä on ollut jo tarpeeksi seurattavaa ja katseltavaa ;)

      Hei ja kiitos arvontavinkkauksesta myös! Mulla on nyt varmaan pari viikkoa seuraamieni blogien postauksia rästissä, mutta tänään lupaan yrittää päästä taas ajan tasalle niidenkin suhteen. Käyn siis kurkkaamassa tarkemmin tuota sinun arvontaasikin :)

      Poista
  3. Osaatko sanoa kokemustesi pohjalta, millä noista FB-kirppareista käy parhaiten kauppa? Omat häät vietettiin elokuussa ja nyt pitsipuku etsii uutta kotia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että! En kyllä tiedä, olenko se parhain ihminen neuvomaan :/ Omaa kokemusta noista sivustoista mulla ei myyjän muodossa vielä ole ja hääpukuja mulla tuli katseltua noista ryhmistä loppujen lopuksi aika vähän aikaa, sillä löysin pukuni Tukholmasta aika pian etsintöjen alettua. Mutta jos itse laittaisin tavaraa Faceen myyntiin niin päätyisin ehkä Hääkirpputoriin ja MYYDÄÄN/OSTETAAN HÄÄPUKUJA -ryhmiin. Jäsenmäärien perusteella tuo Hääkirpputori on kaikista mainitsemistani ryhmistä suurin. Pelkästään hääpukuihin ja -asusteisiin keskittyvistä ryhmistä tuo jälkimmäinen taas on isompi. Toisaalta omat hankintani taitavat olla pääasiassa tuolta Hääkirppis-ryhmästä... :)

      Kuitenkin tykkään näistä Facebookin ryhmistä enemmän kuin esim. tuosta Honeybun Lecterin vinkkaamasta naimisiin.infon hääkirpputorista, sillä Facessa tuotteesta näkee heti kuvan, kun taas naikkarissa kuva löytyy vasta myynti-ilmoituksen takaa, jos sieltäkään.

      En tiedä oliko näistä ajatuksistani sulle mitään apua, mutta tsemppiä puvun myyntiin joka tapauksessa! Toivottavasti kaupat syntyvät pian! :)

      Poista
    2. Kiitos vinkeistä :) Puku ei vielä kaupaksi ole mennyt, mutta muuta koristusta kylläkin :)

      Poista
    3. Jee, kiva, jos vinkeistä on ollut edes jotain apua! :) Kyllä se pukukin varmasti vielä kaupaksi menee :)

      Poista
  4. Hei ja kiitos kirpparivinkeistä :) Meillä sattuukin olemaan sama hääpäivä, niin onpa kiva seurata sun blogia tässä seuraavien kuukausien aikana :D Me yritetään pitää häät salassa kutsukorttien saapumiseen saakka, niin jos liityn facebookissa johonkin kirppisryhmään, niin näkyyköhän tapahtuma mun kavereille..? Jos näkyy, niin sithän ne osaa alkaa jo epäillä jotain.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei, kiva törmätä hääpäiväkaimaan ja mukavaa, että jäät seurailemaan blogiani! :)

      Tosi kurja juttu, mutta ilmeisesti kaverisi saattavat nähdä, jos olet tuollaisen Facebook-hääkirpparin jäsen :/ Löysin täältä infoa aiheesta: https://www.facebook.com/help/103763583048280

      Höh, onpa kyllä persieestä, että ryhmiin ei voi liittyä ilman pelkoa siitä, että joku näkee sinun siihen liittyneen :/ En ollut tuota tullutkaan aiemmin ajatelleeksi, sillä minä kun olen Facebookissa ihan avoimesti kertonut kihalutumisestamme...

      Mutta hei, jos et halua paljastaa hääaikeitanne Facebookissa, niin käväise kurkkaamassa tuota naimisiin.infon hääkirpparia. Sieltä tuskin kukaan tuttavasi kovin helposti sinua tunnistaa :)

      Tsemppiä hääsuunnitteluihin! :)

      Poista
  5. Naimisiin.info:n hääkirppari vaikuttaa ihan kivalta, täytyy joskus ajan kanssa perehtyä sen ihmeelliseen maailmaan :)

    Mekin ollaan oltu kihloissa pian kaksi vuotta, ja kun kaikki on siitä saakka kyselleet, et milloinkas häitä vietetään, niin tahallaan vähän kiusoitellaan ja odotetaan kommentteja, kun hääkutsut tipahtaa postilaatikkoon ;)

    Meilläkin tosiaan Oulun suunnilla häät! Toukuussa aloin varailla kirkkoa, toiveena oli Oulujoen kirkko, mutta ainoa vapaa aika 8.8.2015 oli jo tuolloin keväällä klo 18 illalla..! Liian myöhään liikenteessä..:( Mutta toinen vaihtoehto, Oulunsalon kirkko, oli vapaana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa, että jaksatte pitää hääsuunnittelmanne salassa! Tämä hölösuu ei ois mitenkään pystyny samaan! :D

      Harmi, ettette saaneet ensisijaisesti haluamaanne kirkkoa :( Oulunjoen kirkko on kyllä tosi nätti ja minäkin oon saanu sen käsityksen, että se on tosi suosittu. Mutta onneksi toinen vaihtoehto oli vapaana! Oulunsalon kirkossa en ookaan koskaan käyny, mutta se on varmasti myös hieno.

      Tosi kiva, että jätit kommenttia! Hauska törmätä muihin Oulussa vihille meneviin. Täällä hääblogien maailmassa meitä kun ei niin hirveästi tunnu pyörivän verrattuna esim. pääkaupunkiseudun morsioihion :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!