keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Kolmas potrettikuvauspaikka

Ennen kuin päästään käsiksi kirkon tapahtumiin esittelen vielä kolmannen potrettikuvauspaikkamme.

Mikäli meillä olisi jäänyt pukeutumisen ja kirkon väliin enemmän aikaa, olisimme mitä luultavimmin käyneet ottamassa kuvia Ainolanpuistossa Oulussa, mutta koska aika oli hilkulla, jätimme puistokuvat väliin ja kuvasimme vain kahdessa paikassa ennen kirkkoa. Kuitenkin auringonlaskun aikaan myöhemmin illalla me livistettiin valokuvaaja-Iiron kanssa vielä lyhyeen potrettikuvaustuokioon juhlapaikkaamme ympäröivään metsään. 

Paikka oli Iiron idea ja oon niin iloinen, että Iiro sen löysi. Tuo laskevan auringon valo on kyllä henkeäsalpaavan upea!


©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen

Iiro heittäytyi kuvauksiin niin täysillä, että makasi välillä maassa mustikkamättäiden ja poronpapanoiden keskellä, mutta kyllä kannatti:


©Iiro Rautiainen

Hääparin oli tässä vaiheessa jo hiukan hankala keskittyä ja pysyä vakavana:

©Iiro Rautiainen

Tämän rennon kuvaushetken jälkeen morsiamen mekon helma oli täynnä havunneulasia ja muita metsän tuliaisia, mutta mitäs tuosta. Pois alta risut ja männynkävyt. Tästä se ilta vasta alkoi! :) Loppuiltaan tosin palataan vasta myöhemmin takaisin, sillä seuraavaksi pääsee esittelyyn päivän tärkein ja ikimuistoisin hetki, jolloin sanoimme Keken kanssa toisillemme tahdon (jo toisen kerran, mutta kuitenkin).

8 kommenttia:

  1. Nää on mun suosikkeja teidän kuvista. Ne on niin herkkiä ja kauniita. Ja teidän tunteet toisianne kohtaan välittyy näissä ihanasti. Te ootte kauniita ❤

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Iiro on ihan älyttömän taitava kuvaaja. Kaikki kunnia kuuluu hänelle.

      Poista
  3. Ihania metsäkuvia!! <3 ja todellakin tuo laskevan auringon valo on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! <3 Onneksi otettiin kuvia vielä illemmalla. Siitäkin kiitos Iirolle!

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!