maanantai 26. tammikuuta 2015

Häätuoksu - what the f***? ...

... oli mun ensimmäinen reaktio, kun luin siitä jostain hääblogista hääsuunnitteluiden alkuvaiheessa. Pitääkö hääpäiväksi tosiaan ostaa uusi hajuvesi, jota käyttää häiden lisäksi vain esim. hääpäivinä tai muina parisuhteen merkkipäivinä?! En muutenkaan ole varsinaisesti mikään hajuvesi-ihminen (mulla on yksi hajuvesi, jota käytän niin arkena kuin juhlana...), joten häätuoksu tuntui täydeltä turhakkeelta. KUNNES... törmäsin tähän:


Mun häätuoksu: Lanvin, Marry me!

Nyt siis arvaatte, mitä toivoin joulupukilta lahjaksi. Kyllä. Näin sitä tämä morsian sai taas tuta mielen muuttumisen ihanuuden :D

Kävin Stockalla useamman kerran sitä haistelemassa ja ihan hyvälle se tuoksui. En ole hajuvesiekspertti kuten sanottu, joten se riitti. Nimittäin jos totta puhutaan, olivat ne hajuveden nimi ja pullon ulkonäkö, jotka minut saivat kyseiseen tuoksuun ihastumaan. Marry me. Täydellinen nimi hääpäivän tuoksulle ja kaiken lisäksi se on Krista Siegfridsin Euroviisuedustusbiisin nimi. Kaikki minut tuntevat ja tätä blogia lukeneet tietävät, että Euroviisut on mulle aika iso juttu ja kun pääsin Malmöön viisuja paikan päälle katsomaan, oli Suomen biisinä nimenomaan Marry me. Kappale on minulle näin ollen erittäin tärkeä ja se tuo mieleen hyviä muistoja. Voinette siis ymmärtää miksi tuon niminen hajuvesikin varasti huomioni. Vielä kun pullo oli nätti, varsinkin väritykseltään, oli kaupat oikeastaan jo tehty ;)

Nyt mulla on siis häätuoksu, oo äm gee! Luulenpa kuitenkin, että tuoksu pääsee häiden jälkeen ihan arkipäiväiseenkin käyttööni eikä jää kaappiin odottelemaan merkkipäiviä. Ehkä...


Ps. Muistakaa Vuoden Hääblogi -äänestys täällä. Vielä on muutama päivä aikaa vaikuttaa. Klik klik! :)

12 kommenttia:

  1. Häätuoksu on ihana idea, mutta sitä kannattaa häiden jälkeen käyttää ihan surutta. Tuoksut nimittäin tuppaavat oman tietämykseni mukaan menemään huonoksi vuodessa. Jos häämatkalle aikoo, niin siellä kannattaa tuoksua käyttää myös ahkerasti. Itse liitän ainakin tietyt tuoksut juuri lomamatkojen tunnelmaan tästä syystä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vinkki! Minäkin muistan kuulleeni, että hajuvedet eivät kovin pitkiä aikoja säily. Ronskilla kädellä siis tuoksua tsupsuttelemaan häiden jälkeen :)

      Poista
  2. Mullakin on tuo tuoksu, sain sen anopilta joululahjaksi. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana häätuoksu! Tuli muuten mieleen, että niitä tuoksuja kannattaa myös kaupassa ruiskauttaa itsensä päälle ja sitten vasta haistella, miltä se tuoksuu. Tuoksut kuulemma mukautuvat joskus käyttäjän ominaistuoksuihin ja itse olen ainakin huomannut Chloen hajuveteni kohdalla, että se tuoksuu aivan erilaiselta pullosta haisteltuna kuin iholla! Haluaisin itsekin häätuoksun, mutta käyttäisin sitä kyllä häiden jälkeenkin. Häät ovat vain niin hyvä syy uuden tuoksun hankkimiselle! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Se on kyllä jännää, että hajuvedet tuppaavat muuttumaan iholla, joten ehdottomasti kannattaa kokeilla niitä omalle iholle.

      Nyt vain siis häätuoksua hankkimaan! :) Häät mikä ihana tekosyy ;D

      Poista
  4. Minä olin ensimmäisellä kerralla häätuoksusta kuultuani samaa mieltä, kuin otsikkosi. Ja olen vieläkin.
    Tokihan ihmiset saavat laittaa rahansa ihan mihin haluavat, mutta minä nappaan kaapista Hugo Bossin, joka käteen osuu ja sillä mennään.

    Tuo tuoksu on ihan selväsit suunniteltu sinua ajatellen, pullon väri ja kaikki! Oon käynyt päivittäin klikkaamassa sun blogia kohti voittoa, toivottavasti tavataan Turussa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en tiedä olisinko hääbudjettiamme moiseen käyttänyt, mutta joululahjaksi oli hyvä toivoa ;) Ja hyvä, että toivoin, sillä ilmeisesti tämän kyseisen tuoksun valmistus aiotaan lopettaa :O Mustakin tuo tuoksu oli aivan kuin mulle tehty :)

      Kiitos ihana äänestämisestä! <3 Voi kuinka teitkään mut iloiseksi! Toivottavasti tosiaan nähdään Turussa! :)

      Poista
  5. En kestä, luin tän sun postauksen eilen ja näin jo viime yönä unta että ostin tätä hajuvettä :'D Itsekin kirjottelin joku aika sitten häätuoksusta, tosin ne silloin ostamani tuoksut oon ottanut jo nyt käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikäää! :D Olikohan enneuni? ;) Siinä tapauksessa kannattaa olla nopea liikkeissään, sillä tuoksun valmistus ollaan ilmeisesti lopettamassa. Hyvä, että hankkimasi tuoksut on menny käyttöön :)

      Poista
  6. Mä olin eka ihan samaa mieltä tosta häätuoksusta että se on taas ihan rahastushumpuukia. Mutta! Sitten jossain kohtaa ennen häitä satuin laittamaan erästä Kaliforniasta ostamaani tuoksurasvaa, ja voi pojat mikä deja vu mulle tuli! En ole ikinä tajunnut miten joku tuoksu voi liittyä niin vahvasti tiettyyn paikkaan tai hetkeen. Sen jälkeen oli pakko ostaa myös hääpäivää varten hajuvesi, jota en ollut ennen käyttänyt. Ja miehelle myös! Nyt kun niitä nuuhkii ja käyttää niin tulee aina juuri se päivä ihanan elävästi mieleen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, onpa ihanaa, että nuo tietyt tuoksut muistuttavat teitä hääpäivästänne!

      Enpä ollut kyllä minäkään aiemmin ajatellut, että jostain tietystä tuoksusta voi tulla vahvasti joku tilanne tai paikka mieleen. Vaikka nyt kun ajattelee, niin eihän siinä oikeastaan ole mitään ihmeellistä; pullantuoksun voi assosioida mummolaan, vastaleikatun nurmikon tuoksun mökille jne. Ja tuleehan ihmisille myös esim. eri musiikkikappaleista joku tietty tilanne tai ihminen mieleen niin miksei sitten tuoksustakin.

      Kiitos, kun sait kommentillasi minut pohtimaan aihetta enemmän! Taas yksi syy lisää hankkia häätuoksu ;) Eipä ollut siis ihan turha toive joulupukilta :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!